Turun KY:n hallitus on alkukevään kokouksissaan valinnut yhdistykselle uuden toiminnanjohtajan, myyntipäällikön ja talouspäällikön.

 

Toiminnanjohtaja Henna Lunkka

Olen 21-vuotias kolmannen vuoden markkinoinnin opiskelija, ja monien muiden TuKYläisten tapaan Espoosta kotoisin. Pupuvuoden aikana hämmennystä herätti se, että kiersin aktiivisesti kaikki tapahtumat selvin päin. Olin Kulttuurijaoston jäsen kaksi vuotta, jälkimmäisen niistä puheenjohtajana. Vapaa-ajallani tanssin salsaa, leivon ja mökkeilen. En ole koskaan käynyt Virossa tai nähnyt Star Wars -elokuvia. Toiminnanjohtajan työhön lähden innokkaana tutorini jalanjäljissä, sillä oltuani muutaman kuukauden lomalla järjestöhommista huomasin, etten vielä halua lopettaa. Toivottavasti nähdään Patrialla!

 

Talouspäällikkö Tiina Mänty

Olen ensimmäisen vuosikurssin yliaktiivinen supersankari, joka lumoaa kiltteydellään ja hämmästyttää lahjakkuudellaan. Turha neitimäisyys on korvattu järkkymättömällä asenteella ja rautaisella luonteella. Nautin täysillä uusista haasteista ja kokemuksista, joita elämä tuo tullessaan. Odotan hyvin innolla seuraavia vuosia, mitä ikinä ne tuovatkaan tullessaan!

 

 

Myyntipäällikkö Ristomatti Vahe

Minä, Suomen Venetsiasta – Raumalta — Turkuun ankkuroitunut kolmannen vuosikurssin Mr. Kasino, odotan innolla Y-sektorin kehittämistä. Viime vuosi KY:n yrityssuhdevastaavana jätti syvän markkinointi-, ja myyntihenkisen jäljen. Koin homman erittäin mielenkiintoisena ja kokemuksia kartuttavana. Oikeastaan jopa niin paljon, että edessä onkin pääaineen vaihto markkinointiin (!!!) Kaiken kokemani jälkeen, jäljelle jäikin vain yksi vaihtoehto kuultuani MyPä:n paikan vapautumisesta. Pakko oli hakea. Tällainen duuni on minulle suorastaan Robinin sanoin se ”puuttuva palanen!” Ei voi muuta kuin odottaa innolla kaikkea tulevaa! Tavoitteet ovat kovat, mutta niin on nykyinen yrityssuhdetiimimmekin!