Katharina Schmidt on valittu Turun KY:n nuoremmaksi myyntipäälliköksi, ja hänen työsuhteensa alkaa 1.1.2015. Nykyisen myyntipäällikön eläköidyttyä keväällä sektorilta, Katharina siirtyy vastaamaan yhdistyksemme yrityssuhteista uutena myyntipäällikkönä. Alkuvuosi mennään siis tehokkaasti kahden vetäjän voimin.

Alla Katharinan esittäytyminen:

 

kata

”Olen Katharina Schmidt, 21-vuotias tietojärjestelmätieteen pääaineopiskelija Turun kauppakorkeakoulussa. Aloitan vuodenvaihteen jälkeen hommani TuKYn toisena myyntipäällikkönä, joten keväällä toimimme vielä yhdessä konkarimypämme, Ristomatti Vaheen kanssa. Ristiksen eläköidyttyä sektorin vastuu siirtyykin sitten minulle.

Olen koko ikäni tehnyt myyntityötä muodossa jos toisessa – oli sitten kyse 5-vuotiaana itsepuristetun ”sitruunalimonaatin” myynnistä kotipihalla tai isojen promootiotarjousten kauppaamisesta kuntosaleilla. Aloitin viisitoista-kesäisenä Mediapex Oyn uljaassa lehtimyyjätimissä puhelinmyyjänä ja siitä olen jatkanut työntekoa opiskelujen sivussa erilaisissa työpaikoissa aina promoottorin hommista palkanlaskentatehtäviin. Vaihtelevista työpaikoista huolimatta tietyt asiat ovat aina olleet läsnä työnteossani, ja nämä ovat sitoutuneisuus, luotettavuus ja huolellisuus.

Lukiossa vietin mielettömän vaihto-oppilasvuoden Australiassa, missä uteen maailmaan sukeltaminen pakotti olemaan joustava mitä yllättävimmissä olosuhteissa sekä olemaan avoin kaikelle uudelle tiedolle. Toisena lukiovuotenani toimin lukiomme oppilaskunnan puheenjohtajana, mikä sytytti aktiivihommien liekin sydämeeni. Pidän uusien ihmisten tapaamisesta ja uuden oppimisesta, sekä itseni haastamisesta erilaisilla vastuutehtävillä – yliopistossa toiminkin ensimmäisen vuoteni NESU-TuKYn varapuheenjohtajana. Tämä vuosi on ollut täynnä kokemuksia, onnistumisia ja kommelluksia, jotka ovat kehittäneet minua niin yksilönä kuin tiimitoimijanakin.

Kaikki aktiivitehtäväni ovat opettaneet minulle ryhmän johtamista ja tehtävien delegointia. Odotan innolla taitojeni haastamista uudelleen TuKYn myyntipäällikön tehtävissä ja parhaani tekemistä järjestömmä eteen. Tämän kunnianhimoisen kauppismimmin liekki ei sammu ennen kuin hommat on viety kunnialla loppuun.

 

-Katharina”