Turun KY:n historiaprojektille on valittu valovoimainen projektinvetäjäkaksikko, Lotta Kaleva ja Olli Tehikari. Tässä lyhyt esittely heistä:

lottaollipäät

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moi!

Olemme Lotta ja Olli, ja meidät valittiin vastikään vetämään Turun KY:n historiikkiprojektia. Olemme molemmat akateemiselta iältämme jo lähempänä n:ää ja olemme tehneet kumpainenkin pitkät urat Turun KY:ssä opiskelujemme aikana. Viimeisimpänä Olli vietti vuoden 2013 Turun KY:n hallituksen puheenjohtajana, kun taas Lotta taas oli yhdistyksen toiminnanjohtajana 2011-2013. Olemme toimineen yhdessä jo aiemmissa pesteissämme sen verran, että yhteistyömme tässäkin projektissa toiminee varmasti varsin hyvin. Lotalla laskentatoimen opinnot alkavat olla loppusuoralla, kun Olli taas aloittelee graduaan kansainvälisen liiketoiminnan puolelta. Intoa on kuitenkin molemmilla vielä yhden projektin vetämiseen. Projektin lopputuloksena Turun KY:llä tulee olemaan kattava historiikki sen 65-vuotisen historian ajalta, kun yhdistetään 50-vuotishistoriikki Välitilinpäätös, ja tämän projektin luoma katsaus viimeiseen 15 vuoteen.

Ihan kahdestaan emme projektia kuitenkaan pystyisi viemään läpi ja siksi olemmekin keränneet mukaamme työryhmän, jonka kanssa alamme luomaan historiikkia. Työryhmä koostuu jo valmistuneista, entisistä Turun KY:n toimijoista, sekä historian asiantuntijoista. Työryhmäämme kuuluvat Anu Böös, Anne Dahl, Tomi Virtanen ja Ville Niukko.