Turun KY:n hallitus on kokouksessaan (8.12.2014) päättänyt Edunvalvontajaoston kokoonpanon vuodelle 2015. Turun KY:n vuoden 2015 sosiaalipoliittinen vastaava ja koulutuspoliittinen vastaava valittiin syyskokouksessa 18.11.2014. He toimivat myös Edunvalvontajaoston puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana.

Salla:

IMG_0459Heipsansaa!

Olen Salla, parikymppinen turkulaistunut espoolainen, ja ensi vuonna toimin Turun KY:n sosiaalipoliittisena vastaavana eli samalla EVAn puheenjohtajana. Nyt toisena opiskeluvuotenani minut on voinut bongata tutoreiden järjestämistä tapahtumista, Ulkkiksen maileista tai Mercalta, jossa tunteja on tullut vietettyä yksi jos toinenkin. Tykkään hyvästä seurasta, ruoasta ja erilaisista tapahtumista eli eiköhän näitä voi EVAlta myös ensi vuonna odottaa! Innolla astun edeltäjäni suuriin saappaisiin, enkä malta odottaa, mitä tällä porukalla saadaan tulevana vuonna aikaan!

Paula:

Paula_tukyh

Moikkulimoikkuulii,

Olen syntyperäinen turkulainen, loistavaa vuosikertaa ’92, tietojärjestelmätieteen pääaineopiskelija toisella vuosikurssilla. Rentoudun vapaa-ajalla löhöilemällä ystävien kanssa, lisäksi minut saa onnelliseksi hyvä ruoka ja viini. Sarkasmi ja huono huumorintaju kuvaavat minua paremmin kuin hyvin. Jaostotoiminnassa olen ollut mukana nyt vuoden verran Kulttiksen vpj:nä ja odotan innolla tulevaa vuotta EVAssa! Ideoita riittää ja motivaatiota toteuttaa niitä.

Laitosvastaavat 

Reea:

EVA_ReeaMoikka,

nimeni on Reea Ikonen ja toimin vuonna 2015 EVAn laskentatoimen ja rahoituksen laitosvastaavana. Olen toisen vuosikurssin opiskelija pääaineenani lasketatoimi ja rahoitus sekä sivuaineena kansantaloustiede. Olen kotoisin Vantaalta, mutta turkulaistumassa hyvää vauhtia. Toimin Aktiivassa vuoden 2014 hallituksessa tiedottajana, joten kiinnostus laskentoimen, rahoituksen ja yritysjuridiikan opetuksen laatuun ja ongelmiin syntyi jo pupuvuonna. Lisäksi toimin Perestroikan rahastonhoitajana ja olin mukana järjestämässä Alumni Keynote Speakers -luentosarjaa 2014 syksyllä. Odotan innolla tulevaa hallitusvuotta, sillä uskon, että meillä tulee olemaan mahtava vuosi ja saamme paljon uutta aikaan!

Oula:

 EVA_OulaMoi,

olen Oula, 23-vuotias, ensimmäisen vuosikurssin opiskelija Turun kauppakorkeakoulussa. Edellisenä lukuvuonna olin samaisen koulun Porin yksikössä, mutta vaihdon tänne nyt syksyllä. Toimin EVA:n hallituksessa kielten- ja liikeviestinnän laitosvastaavana 2015. Lisäksi olen saman vuosimallin KY-Tricoloren rahastonhoitaja.

Juli:

EVA_Juli

Moikkuli moooi!

Olen Juli Huovinen, 22v alkuperältään lietolainen, eli ei lähellekään turkulainen! Toinen opiskelu vuosi on meneillään, ja pääaineenani on markkinointi. Kiinnostus EVAa kohtaan nousi toden teolla esiin tänä syksynä, kun tutorina tutustui asioihin tarkemmin, ja täsä sitä nyt ollaan! Vuonna 2015 tulen toimimaan johtamisen ja yrittäjyyden laitosvastaavana. Tehdään kovasti töitä opiskelijoiden edunvalvonnassa, sekä järjestetään huikeita tapahtumia. Innosta puhkuen tämä tyttö lähtee kohti EVA vuottaan, en malta odottaa mitä se tuo tullessaan! Nyt mennään eikä meinata!

Petra:

EVA_Petra

Moikka moi!

Olen Petra, toisen vuoden opiskelija ja pääaineenani on kansis. Ikää löytyy 21 vuotta ja kaikki komeat vuodet on vietetty täällä Turussa, enkä vieläkään ole täältä päässyt pois. Olen positiivinen, perusiloinen tytöntyllerö, jolla on jonkinlaatuinen huiviaddiktio. Innostun uusita asioista helposti, ja niin kävi myös tälläkin kertaa kun sain selville EVAn hakevan uutta hallitusta. Aikasempaa kokemusta löytyy vuju-tiimissä toisena sillis-vastaavana heilumisesta ja tutorina toimimisesta. Otan mielellä haasteita vastaan, ja tiedän tulevasta vuodesta tulevan mahtava!

Henna L.:

EVA_HennaL

Moikka!

Olen Henna, 23-vuotias viidennen vuoden markkinoinnin pääaineopiskelija Espoosta ja tällä hetkellä vielä Turun KY:n toiminnanjohtaja. Harrastuksiin kuuluu vahvasti järjestötoiminta, lisäksi urheilu, salsatanssi ja lukeminen. Toiminnanjohtajan pesti loppuu kevään aikana, ja Edunvalvontajaostossa toimiminen erityisesti koposektorilla on loistava jatkumo työlle. Odotan innolla markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan laitosvastaavana toimimista ja EVAn kampanjoiden suunnittelua. Kopokokemusta on ehtinyt työpestin ohella kertyä kauppakorkeakoulun eri työryhmistä ja TYYn edarista. Vetäise ensi vuonna hihasta, jos markkinoinnin ja kv:n laitoksen alaisten kurssien osalta on jotain kehitettävää, niin vien asiaa eteenpäin!

Sosiaalipoliittiset jäsenet

Henna K.:

EVA_Henna

Moikka,

olen Henna, 20-vuotias tämän syksyn pupunen. Miä tuun Kotkast. Minut siis tunnistaa ainakin siitä, että puhun hassulla murteella ja nauran kovaa – ja paljon. Pupusyksy on mennyt vauhdilla, ja kouraan jäi mahdottoman paljon upeita muistoja ja ihania uusia ystäviä! Intoa puhkuen odotan tulevaa hallituskautta EVAssa, enkä malttaisi odottaa projektien starttaamista.

Jenny:

EVA_Jenny

Moikka!

Olen Jenny Oksman, innokas uusi EVA:n jäsen ja ensimmäistä vuotta myös Turun kauppakorkeakoulussa. Taipaleeni kauppatieteiden parissa alkoi syksyllä 2013 Jyväskylässä mutta yllättävien sattumien kautta löysinkin tieni takaisin kotikonnuille ja Turun kauppakorkeakouluun. Edunvalvontajaostoon hakeutuminen ei sentään ollut sattumaa, vaan loistava mahdollisuus kaltaiselleni hyvinvointi-intoilijalle päästä mukaan kehittämään EVA:n toimintaa. Odotan jännittyneenä tulevaa vuotta EVA:n parissa ja mahtavia tulevia tapahtumia!

Maria: 

EVA_MariaMoikka!

20-vuotias Elovena-tytön muodossa myönnetty Tampereen lahja Turulle. Intohimon kohteisiin lukeutuvat mm. sudokut, jazz ja Youtuben eläinvideot. Harvinaisen pätevä keittiöpsykologi ja entinen street-tanssija, jonka tamppaustarpeet purkautuvat nykyään Monkeyn tanssilattialla. Erikoistaitoihin kuuluvat myös cupcakesit ja (suloisen) kömpelö tohelointi. Suuri sydän, nokkela pää ja sulavat organisointitaidot – näistä on EVA:n uusi tapahtumasopo tehty!

Juurikin näille ihmisille kannattaa tulla juttelemaan, jos sinulla on asiaa tenttiarkistosta tai jonkin kurssin toteuttamisesta tai vaikkapa huikea ehdotus  uudesta alkoholittomasta tapahtumasta.