EY

Turun KY:llä on jälleen iloisia uutisia yrityssuhderintamalta! EY ja Turun KY ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä kuntalaisille tulee oivia mahdollisuuksia tutustua mielenkiintoisiin uramahdollisuuksiin yhdessä maailman suurimmista asiantuntijapalveluyrityksistä.

Yhteistyö starttaa tehokkaasti kutsulla Management Consulting Eveningiin!

 

Management Consulting Evening 10.2.2014

Kiinnostaako monipuolinen ura liikkeenjohdon konsultoinnissa? Haluatko kuulla asiakasprojekteista ylimmän johdon näkövinkkelistä ja siitä, millaista on työskennellä konsulttina isossa kansainvälisessä yrityksessä? Saat esimerkkejä todellisista asiakas-caseista ja näet miten konsultointi EY:llä erottuu muista alan toimijoista. Tapahtumassa tutustut niin johtoryhmän jäseniin kuin nuorempiin konsultteihimme sekä rekrytointiasiantuntijoihimme. Illan aikana toteutetaan myös pienryhmissä haastatteluharjoitus, josta on hyötyä urapolullasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus keskustella ey:läisten kanssa ja kysellä uramahdollisuuksistamme.

Hae nyt EY:n liikkeenjohdon konsultoinnin järjestämään Management Consulting Evening at EY –tapahtumaan!

Aika: Maanantaina 10.2. klo 15.00 – 20.00
Paikka: EY, Elielinaukio 5 B, Helsinki

Hakuohjeet: Lähetä sähköpostia osoitteeseen recruiting@fi.ey.com. Liitä mukaan opintorekisteriotteesi sekä CV:si ja kerro, mitä odotat illalta. Hae viimeistään 3.2. mennessä. Huom! Paikkoja on rajoitettu määrä. Lähetämme paikan saaneille sähköpostitse vahvistuksen ennen tapahtumaa.

 

P.S. Haemme lukuisia uusia konsultteja elokuulle 2014 – tule jo nyt keskustelemaan uramahdollisuuksistasi EY:llä!