Turun KY hakee Vapun tuottajaa ja tiimiä vuodelle 2017!

Tämän vuoden huhtikuussa järjestetään taas Turun KY:n yhteinen Vappu. Aikaisempina vuosina Vappu on ollut varapuheenjohtajan vastuulla, mutta tänä vuonna järjestämään mukaan otetaan tuottaja ja tiimi. Tuottajan/tiimin tärkeimpänä tehtävänä on vastata Turun KY:n vappuviikon organisoinnista, osan tapahtumien järjestämisestä ja Vappuvideon toteutuksesta yhdessä varapuheenjohtajan kanssa.

Kokemus suurten tapahtumien järjestämisestä ja Turun KY:n toiminnasta katsotaan eduksi. Hakijoiden on oltava vastuullisia, ahkeria, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia. Myös uudet ideat ja halu kehittää Vappua edelleen katsotaan eduksi. Valinta tehdään edellä mainittujen kriteerien ja hakemusten perusteella.

Hakea voi tuottajaksi tai tiimin jäseneksi. Tiimin lopullinen tehtäväjako selviää haun päätyttyä, mutta haemme tekijöitä ainakin seuraaviin tehtäviin:

  • Tuottaja
  • Valokuvaaja
  • Videokuvaaja
  • Tiedotus
  • Yrityssuhteet

Haku tapahtuu yksittäin. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava jo sunnuntaina 26.2.2017 klo 23.59 mennessä varapuheenjohtajalle osoitteeseen varapuheenjohtaja@tuky.fi. Kerro hakemuksessasi mihin tehtävään haluaisit tai mitä haluaisit Vapun eteen tehdä. Lisätietoja voi kysellä vuoden 2017 varapuheenjohtajalta Roope Rantaselta.