hakukuva

 

 

Turun KY hakee uusia jäseniä yhdistyksen taloustoimikuntaan

Haemme yhdistyksen taloudesta vastaavan taloustoimikuntaan jäseniä toistaiseksi voimassaolevaan luottamustoimisuhteeseen.

 

Turun KY:n taloustoimikunta

Taloustoimikunta vastaa yhdistyksen taloudesta. Taloustoimikunta vastaa järjestötalouden pitkän aikavälin suunnittelusta, yhdistyksen sijoitussalkusta sekä kahden yrityksemme omistajaohjauksesta. Taloustoimikunta on loistava paikka oppia miten monipuolista varallisuutta ja taloutta johdetaan.

Kokemusta karttuu järjestötalouden lisäksi myös sijoitusstrategian suunnittelemisesta sekä omistajaohjauksesta. Taloustoimikunta arvioi aktiivisesti kahden yrityksemme suoriutumista, ja se antaa tätä kautta huikean paikan nähdä yritysten strategista johtamista. Taloustoimikunta opettaa laajempaa perspektiiviä talouden johtamiseen ja liiketoimintaan. Taloustoimikunnassa on sääntöjen mukaisesti 5-10 jäsentä, ja jäsenet nimittää yhdistyksen hallitus taloustoimikunnan puheenjohtajan esityksestä. Taloustoimikunta kokoontuu 6-9 kertaa vuodessa.

 

Hakuaika on ma 3.2.2014 – su 16.2.2014 23:59.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen otto.sulin@tuky.fi. Mailin sisältönä tulee olla vapaamuotoinen hakemus, sekä ansioluettelo tai linkki LinkedIn-profiiliin.

 

Lisätietoja:

Otto Sulin
Turun KY – Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry
Taloustoimikunnan puheenjohtaja
+358 (0)40 085 9567
otto.sulin@tuky.fi