Haemme yhdistyksen taloudesta vastaavan taloustoimikuntaan jäseniä toistaiseksi voimassaolevaan luottamustoimisuhteeseen.

Turun KY:n taloustoimikunta

Taloustoimikunta vastaa yhdistyksen taloudesta. Taloustoimikunta vastaa järjestötalouden pitkän aikavälin suunnittelusta, yhdistyksen sijoitussalkusta sekä Profea Oy:n omistajaohjauksesta. Taloustoimikunta on loistava paikka oppia miten monipuolista varallisuutta ja taloutta johdetaan.

Kokemusta karttuu järjestötalouden lisäksi myös sijoitusstrategian suunnittelemisesta sekä omistajaohjauksesta. Taloustoimikunta opettaa laajempaa perspektiiviä talouden johtamiseen ja liiketoimintaan. Taloustoimikunnassa on sääntöjen mukaisesti 5-10 jäsentä, ja jäsenet nimittää yhdistyksen hallitus taloustoimikunnan puheenjohtajan esityksestä. Taloustoimikunta kokoontuu 6-9 kertaa vuodessa.

Turun KY:n taloudessa on viime vuosina muuttunut paljon. Talouden ohjaamisen painopiste on siirtynyt sijoitusvarallisuuden hoitoon. Tästä syystä jäseniä valittaessa painotetaan rahoitusosaamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen: talous@tuky.fi

Haku on auki keskiviikkoon 9.11. asti.

Huom! Taloustoimikunnan puheenjohtaja valitaan Turun KY:n yhdistyksen syyskokouksessa kaksivuotiskaudelle. Taloustoimikuntaan jäseneksi hakeminen EI estä puheenjohtajaksi hakemista.