Turun KY hakee

 

 

 

Miltä tuntuu oikea valta ja Tuomiokirkon kokoinen auktoriteetti? Mitä salaisuuksia Parkki kätkeekään sisäänsä? Mikä selittää kuntamestarin kummallisen käytöksen?

Parkkiryhmä täydentää rivejään, ja juuri Sinä saatat olla etsimämme henkilö!

Parkkiryhmä on Turun KY:n toimielin, joka huolehtii Parkin toiminnasta, kunnosta ja kehittämisestä Kuntamestarin johdolla. Käytännössä tämä tarkoittaa käyttäjien siivousjäljen tarkistamista, kouluttamista, tarvittavien hankintojen tekoa sekä pienimuotoisia huoltotoimenpiteitä. Parkkiryhmäläisiä ei siis tavata mopinvarresta, vaan he käskevät huolimattomat Parkin varaajat takaisin viimeistelemään urakkansa. Raskas työ vaatii raskaat huvit, ja parkkiryhmäläisiä hemmotellaankin muun muassa ilmaisilla Parkin käyttöoikeuksilla, villeillä virkistysilloilla ja muilla bonuksilla. Pestin suomia muitakaan hyötyjä ei saa unohtaa, sillä onhan kyseessä vastuullinen tehtävä ja uusia kavereita!

Parkkiryhmään voivat hakea kaikki TuKYn jäsenet vuosikurssista riippumatta. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, mutta kuitenkin vähintään vuoden sitoutuminen on suotavaa. Parkkiryhmän jäsenyys ei estä hakemasta muihin vastuutehtäviin, vaan päin vastoin Parkin tuntemuksesta on hyötyä monissa muissa pesteissä. Parkkiryhmässä toimiminen ei myöskään vaadi ajallisesti tai muutenkaan yli-inhimillisiä suorituksia.

Hakiessa katsotaan eduksi

  • aktiivisuus TuKYn toiminnassa
  • epäitsekäs ja altruistinen luonne
  • luotettavuus ja suoraselkäisyys

 

Parkkiryhmään valitaan uusia jäseniä hakemusten perusteella. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot TuKY-aktiivisuudestasi ja miksi olisit hyvä lisäys Parkkiryhmään, 18.10. kello 23:59 mennessä osoitteeseen Kuntamestari@tuky.fi. Samaan osoitteeseen voi laittaa myös kysymyksiä aihetta koskien.

Arttu Tuuppa
Turun KY:n Kuntamestari