Pikkulaskiainen

Vuoden 2017 Pikkulaskiaisen päätuottaja tai -pari haussa!

On helmikuinen ilta, muutama aste pakkasta. Keskitalven ilta-aurinko kultaa Puolalanpuiston väkijoukon, ja rinne kimaltelee. Tuhannet ihmiset riemuitsevat ja kymmenet yritykset hierovat käsiään yhteen. Turun yökerhot ovat valmiina ottamaan juhlijat vastaan, ja maailmanluokan artisti on matkalla lentokentältä Turkuun. Lähes kaikki mikä oli tehtävissä, on jo tehty. Tänäänkö juuri sinun kuukausien rankka työ palkitaan? Onko juuri sinun päiväsi, sinun showsi, sinun näytön paikkasi? On Pikkulaskiainen 2017. Oletko sinä seuraava Pikkulaskiaisen päätuottaja?

Turun KY etsii jälleen perinteiselle talvitapahtumalleen Pikkulaskiaiselle osaavaa, motivoitunutta ja tulevaan työhönsä sitoutunutta tapahtumantuottajaa tai -tuottajia vuodelle 2017. Tapahtumantuottajan tehtävänä on koota ympärilleen tiimi ja heidän kanssaan yhteistyössä organisoida koko Pikkulaskiainen 2017. Tapahtumantuottajaksi voi hakea yksin tai parina, eikä kumpikaan vaihtoehto ole etusijalla valinnassa.

Pikkulaskiaisen päätuottajana pääset vetovastuuseen yhdestä Suomen suurimmasta ja arvostetuimmasta opiskelijatapahtuma. Tehtävässä pääset järjestämään yli 5000 ihmisen tapahtumaa, jota varten opiskelijat vuodesta toiseen saapuvat Turkuun ympäri Suomen. Saat tuottajana huomattavaa kokemusta niin tapahtumatuottamisesta kuin haastavan projektin johtamisestakin. Samalla sinulla on myös loistava mahdollisuus päästä kehittämään yhtä Turun KY:n arvostetuinta tapahtumaa eteenpäin yhdessä tiimisi kanssa.

Eduksi tuottajahaussa luetaan kokemus vastaavien projektien järjestämisestä ja tiiminvetäjänä toimimisesta, mutta nämä eivät ole ehdottomia edellytyksiä valinnalle. Muu kokemus tapahtumien järjestämisestä ja toiminnasta Turun KY:ssä katsotaan myös eduksi. Tärkeintä on into tehtävää ja tapahtuman kehittämistä kohtaan. Hakijan vuosikurssilla ei ole merkitystä valinnassa. Hakijat tullaan haastattelemaan.

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää 19.4.2017 kello 24.00 mennessä osoitteeseen vapaa-aika@tuky.fi. Lisätietoja voit kysellä allekirjoittaneelta.

Terveisin,

Vapaa-ajan vastaava
Kristian Raitio