TuKY hakee KYlisteelle toista päätoimittajaa loppuvuodelle 2013, jatkaen itsenäisesti vuoden 2014 alusta, vähintään viidelle numerolle.

 

Päätoimittaja toimii ensimmäiset puoli vuotta yhdessä KYlisteen nykyisen päätoimittajan kanssa perehtyen lehden tekoon ja erityisesti taittoon ja ovat yhdessä vastuussa lehden toimittamisesta. Vuoden 2014 alusta uusi päätoimittaja jatkaa toimessa itsenäisesti. Päätoimittajien rooli KYlisteen toiminnassa on koordinoida jokaisen numeron sisällön suunnittelua ja toteutusta yhdessä toimituksen kanssa, sekä perehdyttää mahdollisia uusia toimijoita lehden tekoon. Pesti edellyttää suurien kokonaisuuksien hallintaa, visuaalista silmää ja mielikuvitusta sekä palavaa halua kehittää KYlisteen toteutusta, sisältöä ja asemaa varteenotettavana opiskelijalehtenä Suomessa. Hakijalta vaaditaan kokemusta KYlisteen tai jonkin lehden toteuttamisesta. Toimeen voi hakea vuosikurssista riippumatta. Päätoimittajat toimivat yhteistyössä TuKYn viestintävastaavan kanssa ja kiinnostus TuKYä kohtaan on luonnollisesti erittäin suotavaa.

 

KYliste ilmestyy viisi kertaa vuodessa: kaksi kertaa syyslukukaudella, kaksi kertaa kevätlukukaudella ja kesällä pupuille tarkoitettu erikoisnumero. Toimi alkaa välittömästi ja syksyn ensimmäinen toimituskokous järjestetään syyskuussa.

 

Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen viestinta@tuky.fi.

 

Haku päättyy 8.9.2013 kello 23:59.

 

Toimesta voi kysyä lisää nykyiseltä päätoimittajalta Pia Rawlinsilta (pia.k.rawlins@utu.fi, kyliste@tuky.fi) tai viestintävastaavalta Joonas Hokalta.