kyliste-logo

Turun KY hakee KYlisteelle päätoimittajaa ja Art Directoria aloittamaan tehtävissä vuoden 2016 alussa. Henkilöiltä odotetaan sitoutumista tehtäviin vähintään vuoden 2016 loppuun asti. 

KYliste on Turun KY:n julkaisema lehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa: kaksi kertaa syyslukukaudella ja kaksi kertaa kevätlukukaudella, minkä lisäksi kesällä ilmestyy pupuille tarkoitettu erikoisnumero. Lehden päätoimittaja ja Art Director toimivat yhteistyössä Turun KY:n viestintävastaavan kanssa.

[separator]

Päätoimittajan tehtävänä on koordinoida jokaisen numeron sisällön suunnittelua ja toteutusta yhdessä toimituksen kanssa. Päätoimittaja järjestää lehden toimituskokoukset ja huolehtii uusien toimittajien perehdyttämisestä toimitustyöhön. Lisäksi hän vastaa lehteä koskevaan palautteeseen ja osallistuu aktiivisesti lehden kehittämiseen. Päätoimittajalta edellytetään ideointi- ja johtamiskykyä sekä motivaatiota kehittää KYlistettä. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus KYlisteen tai jonkin muun lehden toteuttamisesta.

Art Director vastaa lehden graafisesta ilmeestä sekä uusien taittajien perehdyttämisestä. Häneltä edellytetään visuaalista silmää sekä Adobe InDesignin kohtuullista käyttötaitoa. Eduksi katsotaan myös kuvankäsittelyohjelmien käyttötaidot.

[separator]

Molempiin pesteihin voi hakea vuosikurssista riippumatta. Mikäli pätevä hakija löytyy, voidaan KYlisteelle valita myös yksi päätoimittaja hoitamaan molempia toimia.

Hakeminen tehtäviin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseenviestinta@tuky.fi. Haku päättyy 22.11. kello 23:59. Hakijat tullaan haastattelemaan. Pesteihin valittujen perehdytys toteutetaan viimeistään tammikuun 2016 alussa.

Lisätietoja tehtävistä voi kysellä nykyiseltä päätoimittajalta Karoliina Rajalalta (kyliste@tuky.fi) sekä taittovastaavalta Miika Tiaiselta (miika.tiainen@tuky.fi).