Vuosijuhlatunnelmia 2013

Olisitko sinä oikea henkilö järjestämään vuoden tyylikkäimmän juhlaviikon?

Ensi vuoden lokakuussa järjestetään Turun KY:n 65. vuosijuhlat. Emännän ja isännän tärkeimpänä tehtävänä on vastata tämän Turun KY:n juhlavimman ja perinteikkäimmän tapahtuman järjestämisestä. 65. vuosijuhlat tulevat olemaan suuremmat, kauniimmat ja juhlavammat kuin neljänä edeltävänä vuonna, joten emännän ja isännän roolikin on suurempi. Vuosijuhlien lisäksi järjestelyvastuuseen kuuluu vuosijuhlaviikon perinteiset tapahtumat. Emäntä ja isäntä kokoavat avukseen vuosijuhlatiimin, joka auttaa ideoinnissa ja käytännön järjestelyissä.

Emännällä ja isännällä on suuri vastuu vuoden kohokohdan järjestämisessä. He toimivat vuosijuhlaprojektissa esimiehenä noin 120 henkilölle. Kokemus suurten tapahtumien järjestämisestä, Turun KY:n toiminnasta ja vuosijuhlista katsotaan eduksi. Heidän on oltava vastuullisia, ahkeria, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia. Isännällä ja emännällä tulee olla hyvä organisointikyky sekä kyky niin kunnioittaa ylioppilaskunnan vanhoja perinteitä kuin myös keksiä uusia ideoita. Valinta tehdään edellä mainittujen kriteerien sekä haastattelun perusteella.

Isäntä ja emäntä saavat huomattavasti kokemusta tapahtumanjärjestämisestä sekä kunniaa, vastuuta ja mainetta. Tehtävässä pääsee tutustumaan moniin ihmisiin, esimerkiksi luomaan kontakteja kutsuttuihin kunniavieraisiin. Lisäksi syntyvät kulut korvataan.

Haku tapahtuu pareittain. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava sunnuntaihin 7.12.2014 mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Liittäkää mukaan myös CV:nne. Ehdokkaat kutsutaan hakuajan päättymisen jälkeen haastatteluun viikolla 50. Lisätietoja voi kysellä vuoden 2014 kulttuuri- ja perinnevastaava Anna Lambergilta sekä puheenjohtaja Ann-Sofie Leimulta.

Voit myös tutustua vuoden 2014 vuosijuhlien nettisivuihin.

Anna Lamberg
Turun KY:n kulttuuri- ja perinnevastaava