12183991_957725300965678_6270229590902560345_o

Olisitko sinä oikea henkilö järjestämään vuoden tyylikkäimmän juhlaviikon?

Tämän vuoden lokakuussa järjestetään Turun KY:n 66. vuosijuhlat. Emännän ja isännän tärkeimpänä tehtävänä on vastata tämän Turun KY:n juhlavimman ja perinteikkäimmän tapahtuman järjestämisestä. Vuosijuhlien lisäksi järjestelyvastuuseen kuuluu vuosijuhlaviikon perinteiset tapahtumat. Emäntä ja isäntä kokoavat avukseen vuosijuhlatiimin, joka auttaa ideoinnissa ja käytännön järjestelyissä.

Emännällä ja isännällä on suuri vastuu vuoden kohokohdan järjestämisessä. He toimivat vuosijuhlaprojektissa esimiehenä noin 120 henkilölle. Kokemus suurten tapahtumien järjestämisestä, Turun KY:n toiminnasta ja vuosijuhlista katsotaan eduksi. Heidän on oltava vastuullisia, ahkeria, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia. Isännällä ja emännällä tulee olla hyvä organisointikyky sekä kyky niin kunnioittaa ylioppilaskunnan vanhoja perinteitä kuin myös keksiä uusia ideoita. Valinta tehdään edellä mainittujen kriteerien sekä haastattelun perusteella.

Haku tapahtuu pareittain. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava sunnuntaihin 24.1.2016 mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Liittäkää mukaan myös CV:nne. Ehdokkaat kutsutaan hakuajan päättymisen jälkeen haastatteluun viikolla 4. Lisätietoja voi kysellä vuoden 2016 kulttuuri- ja perinnevastaava Eveliina Maunolta sekä puheenjohtaja Paula Peltomaalta.

 

Eveliina Mauno
Kulttuuri- ja perinnevastaava