Haluatko päättämään, kuinka TuKY:n mittavaa varallisuuttahallitaan? Haluatko olla mukana vaurastuttamassa TuKY:a tuleville opiskelijapolville?
Taloustoimikuntaeli TalTo toimii hallituksen alaisuudessa,yhdistyksen neuvoa antavana elimenä talouteen liittyvissä asioissa. Taloustoimikunnan tehtäviä ovat esimerkiksi budjetin valmistelu, toteutuneen talouden seuranta, suositusten antaminen sijoitusvarallisuuteen liittyvissä asioissa ja omistajaohjaus yhdistyksenyrityksissä. Taloustoimikunta koostuu nykyisistä sekä entisistä opiskelijoista ja kokoontuu tarvittaessa. Taloustoimikunnassa on 6-9 jäsentä, ja puhetta johtaa TuKY:n talousvastaava.
Taloustoimikuntatarjoaa näköalapaikan yhdistyksen taloudenpyörittämiseen, uusia tuttavuuksia ja kokemusta strategisesta talouden suunnittelusta. Lisäksi työskentely TalTossa valmentaa loistavasti toimimaan muissa TuKY:n taloudenpitoon liittyvissä tehtävissä.
Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava 21.1.11 mennessätalousvastaavalle osoitteeseen ky-talousvastaava@tse.fi. Liitämukaan myös CV. Valmistauduthan myös mahdolliseen haastatteluun.
Lisätietoja tehtävästä saa kysymällä Turun kauppatieteidenylioppilaiden talousvastaavalta
Terveisin,
Ville Valkonen
Talousvastaava / Taloustoimikunnan puheenjohtaja