vuju isännän ja emännän hakuTurun KY juhlistaa tänä vuonna 64-vuotispäiväänsä. Vuosijuhlat ovat juhlavimmat juhlat, jotka yhdistyksemme vuosittain järjestää. Emännällä ja isännällä on suuri rooli tapahtuman onnistumisessa. Näetkö sinä itsessäsi intoa ja potentiaalia luoda kyseisistä akateemisista juhlista jopa ylväämmät kuin ennen? Oletko valmis vastuuseen ja yhteistyöhön? Mikäli haluat olla ylpeä omasta kädenjäljestäsi istahtaessasi kunniavieraiden kanssa samaan pöytään isännän tai emännän avain kaulassasi ja haluat pitää organisoinnin langat käsissäsi, niin nyt on aikasi hakea.

Turun KY on yksi Suomen vanhimmista opiskelijayhteisöistä, joten vuosijuhlien emännällä ja isännällä on suuri vastuu vuoden kohokohdan järjestämisessä. On toivottavaa, että emännällä ja isännällä on entuudestaan kokemusta suurten tapahtumien järjestämisestä, Turun KY:n toiminnasta ja vuosijuhlista. Heidän on oltava vastuullisia, ahkeria ja ulospäin suuntautuneita. Isännällä ja emännällä tulee olla hyvä organisointikyky sekä kyky kunnioittaa ylioppilaskunnan vanhoja perinteitä, mutta myös keksiä uusia ideoita. Valinta tehdään edellä mainittujen kriteerejen sekä haastattelun perusteella.

Isäntä ja emäntä saavat huomattavasti kokemusta tapahtuman järjestämisestä sekä kunniaa, vastuuta ja mainetta. Tehtävässä pääsee tutustumaan moniin ihmisiin, esimerkiksi luomaan kontakteja kutsuttuihin kunniavieraisiin. Lisäksi syntyvät kulut korvataan. Emäntä ja isäntä kokoavat avukseen vuosijuhlatiimin, joka auttaa tapahtuman käytännön järjestelyissä.

Haku tapahtuu pareittain. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava sunnuntaihin 26.1.2014 mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi.

Liitä mukaan myös CV. Hakemusten jälkeen ehdokkaat kutsutaan haastatteluun. Lisätietoja voi kysellä vuoden 2014 kulttuuri- ja perinnevastaava Anna Lambergilta. Voit myös tutustua vuosijuhlien 2013 nettisivuihin.

Anna Lamberg
kulttuuri- ja perinnevastaava
kulttuuri@tuky.fi