liity_latka.jpg

Tiedätkö jonkun, joka ei ole vielä ymmärtänyt liittyä TuKY ry:n jäseneksi? Auta kaveriasi ja tuo hänet TuKY ry:n jäseneksi, niin palkitsemme sinut Finnkinon leffalipulla. Kampanja on käynnissä 27.4.-24.5.

Kaverisi saa jatkossakin TuKY ry:n hyvät edut ja palvelut eikä jää ulkopuolelle kaikista kivoista tapahtumista, kun vuoden vaihteessa Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunta katoaa ja TuKY ry jää jatkamaan ylioppilaskunnan perinteitä. Jatkossa myös SEFEn edut ja palvelut saa vain ja ainoastaan TuKY ry:n jäsenenä.

Kaiken hyvän lisäksi TuKY ry:n jäseneksi liittyminen on ilmaista vielä 30.6.2009 asti, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi uusille jäsenille.

 

Sinä saat Finnkinon leffalipun jokaisesta jäsenrekrytoinnista. Jäsenrekrytointien määrää ei ole rajoitettu.

Liittyminen tapahtuu osoitteessa http://www.tuky.fi/liity. Uusi jäsen kirjaa jäsenrekrytoijansa sähköpostiosoitteen lomakkeen Suosittelijan sähköpostiosoite -tekstilaatikkoon. Leffaliput jaetaan toukokuun viimeisellä viikolla, jäsenrekrytoijille ilmoitetaan tästä lähempänä sähköpostitse.

Mikä on TuKY ry?

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry (TuKY ry) on perustettu jatkamaan Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan toimintaa ja perinteitä uudessa yliopistossa sekä ylioppilaskunnassa. Yliopistojen yhdistymisen myötä on haluttu luoda yhteisö, jossa kauppatieteilijät voivat saada omaan alaansa liittyviä palveluja, edunvalvontaa sekä muita etuja.

Yhdistys tulee toimimaan uuden ylioppilaskunnan alla kylterien yhdyssiteenä ja jatkamaan Turun KY:n pitkiä perinteitä kuten sinisiä haalareita, vuosijuhlia sekä Montun ja Parkin bileitä. Yhdistykseen on tarkoitus siirtää suurin osa nykyisistä ylioppilaskunnan palveluista, esimerkiksi tenttiarkisto, Kyliste sekä jaostojen toiminta pääpiirteittäin.