TuKY-Speksin tiimivastaava- ja erikoishommahaku päättyy huomenna 25.9.! Viimeiset hetket lähettää hakemus ovat siis käsillä, ja haluamme kannustaa jokaista TuKYn jäsentä lähtemään rohkeasti mukaan. Hakemuksia on tullut jo hyvä liuta, mutta myös täytettäviä paikkoja on paljon. KY-Aktiivi sähköpostilista sai jo viime viikolla hauista sähköpostia, mutta muistin virkistämiseksi se vielä perässä liitteenä.

Haluaisitko olla osana upeaa musiikkiteatteriproduktiota, josta Kauppakorkeakoulun käytävillä jatkuvasta käy kuhina? Nyt on tilaisuutesi, sillä me haluamme JUURI SINUT tänä vuonna mukaan! Voit olla pupu tai vaikka jo gradun kanssa painiva rusakko, vuosikurssillasi ei ole merkitystä. Tärkeintä on into ja kiinnostus lähteä mukaan mahtavaan porukkaan, joka yhdessä toteuttaa seuraavan TuKY-Speksin! Tiimissä pääset hyödyntämään omia vahvuusalueitasi, sekä tutustumaan uskomattomiin kanssaspeksaajiin, joista varmasti tänäkin vuonna muodostuu oma tiivis porukkansa. Tätä mahdollisuutta ei siis kannata missata!


Aloitamme haut nyt erikoishommista ja tiimivastaavan pesteistä. Näihin tehtäviin katsotaan plussaksi, jos aiempaa kokemusta haetun paikan tyyppisistä hommista löytyy. Valitse alla olevasta listasta itseäsi kiinnostava (tai vaikka useampi!) ja kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit paras mahdollinen valinta kyseiseen tehtävään! Lähetä hakemuksesi 25.9. mennessä osoitteeseen speksituottajat@tuky.fi


Erikoishommat
Apulaisohjaaja (Ohjaajan oikea käsi, aiemmasta teatteritaustasta plussaa)
Controller (Vastaa taloudesta, aiempi kokemus ja laskentatoimen opinnot plussaa)
AD (Vastaa visuaalisesta ilmeestä)
Valokuvaaja (Dokumentoi produktion vaiheita linssin läpi, liitä hakemukseen kuvaamiasi kuvia!)
Webmaster (Huolehtii näkyvyydestä verkossa, koodaustaidot plussaa)
Äänitekniikka (Huolehtii äänentoistosta)
Valotekniikka (Huolehtii valotekniikasta yms.)

Tiimivastaavat
Markkinointitiimi
Lavastustiimi
Puvustustiimi
Maskeeraustiimi
Bile- ja kiertuetiimi

HUOM! Näyttelijä-, tanssija- ja bänditiimiin ei haeta vielä vastaavia, vaan tiimit muodostetaan erillisissä kokoamisilloissa, joista tulee myöhemmin lisää infoa.”

Terveisin,
Speksituottajat

Ps. Viime sunnuntain improkoulussa nähtiin upeita suorituksia, ja itsensä ylittämisiä! Sama meininki jatkuu myös tämän viikon sunnuntaina klo 18.30 Parkin alakerrassa, vaikka et olisi ensimmäisellä kerralla päässyt paikalle, niin vielä ei ole liian myöhäistä.