Omstart!

Markkinointi- sekä bile- ja kiertuetiimivastaavat vuoden 2014 TuKY-Speksiin on valittu. Haemmekin nyt kumpaankin tiimiin markkinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneita henkilöitä. Hakea voivat kaikki vuosikurssiin ja opintopisteisiin katsomatta. Tiimeissä pääset mahtavassa porukassa suoraan vaikuttamaan tulevan speksin näkyvyyteen sekä järjestämään huikeaa speksi-kiertuetta, joka ensi keväänä tekee täsmäiskun kolmeen eri kaupunkiin. Itsenäisen työskentelyn lisäksi tiimit tekevät yhteistyötä kaikkien speksiläisten kanssa.

Mikäli kaipaat lisäinfoa markkinointitiimistä, ota yhteyttä Maikkeliin (mikael.a.laine@utu.fi / 044 264 3885). Bile- ja kiertuetiimistä vastaa Laura Vähäsaari (laura.e.vahasaari@utu.fi / 041 546 4092).
Lähetä hakemukset bile- ja kiertuetiimin tai markkinointitiimiin osoitteeseen speksituottajat@tuky.fi maanantaihin 14.10 mennessä.

PS. Järjestämme tiistaina 15.10. Parkin alakerrassa speksi-illan, jossa katsomme dvd:ltä yhden viime kevään speeppisistä näytöksistä. Mikäli et edeltävään speksiin onnistunut lippua haalimaan tai pupukorviisi kantautuneet huhut viime vuodesta vievät sinulta yöunet, saavu ensi tiistaina Parkille klo 19! Tarjolla on pientä naposteltavaa ja alkoholitonta juotavaa.

 

Terveisin,

Petteri Saarinen & Sofia Heikkilä
TuKY-Speksin 2014 tuottajat
speksituottajat@tuky.fi