tanssikoulu

TuKY-Speksissä tapahtuu!
Oletko musiikillisesti lahjakas tai soitat muuten vain jotain soitinta? Nautitko laulamisesta myös hämyisten karaokebaarien ulkopuolella? Silloin Speksibändi on sinun juttusi! Bändi kootaan bändijameissa ensi maanantaina 6.10 Parkin alakerrassa. Lisää tapahtumasta alta. 

Jos taas tunnet paloa olla mukana toteuttamassa huikeita, spektaakkelimaisia tanssinumeroita, niin silloin tanssitiimi kutsuu! 
Tämä porukka kootaan kaksi kertaa järjestettävässä 
tanssikoulussa, johon toki muutkin tanssihenkiset ovat tervetulleita. Lue tästäkin lisää alta.

**Speksibändiin?**
Speksibändi on loistava tapa pitää musiikkiharrastusta yllä opiskelun ohessa, päästä täysillä mukaan Speksiin ja keikkailemaan kovimpiin bileisiin. Kokoonpanossa vain taivas on rajana, viime vuosina on perinteisten bändisoittimien ohella nähty esimerkiksi saksofoni ja viulu. Speksin musiikkivalikoima on tänäkin vuonna laaja ja bändi pääsee myös osaltaan vaikuttamaan soitettaviin biiseihin sekä toteuttamaan niitä omalla tavallaan. Bändi on perinteisesti esiintynyt myös itsenäisesti erossa Speksistä. Esimerkiksi viime keväänä täydelle Börsille Cascadan lämppärinä Pikkulaskiaisessa.
 
Paikalta tulee löytymään rummut, basso- ja kitarakamat, koskettimet sekä laulumikrofoneja. Voit tuoda myös mukanasi oman instrumenttisi. Mikäli soitat soitinta, jota meiltä ei löydy ja jota sinulla ei ole Turussa, ole rohkeasti yhteydessä meihin niin katsotaan mitä asialle voisi tehdä!
 
Suuntaa siis Parkille maanantaina 6.10 kello 18 jamittelemaan speksikkäissä merkeissä. Illan aikana soitetaan ja lauletaan kappaleita eri kokoonpanoilla ja muodostaa vuoden 2015 bändi. Paikalla on myös viime vuosien bändiläisiä kertomassa millaista bändin toiminta on. 
 
 
**Speksitanssijaksi?**
Speksin tanssijana pääset toteuttamaan mitä erilaisimpia tyylejä ja koreografioita ammattimaisessa seurassa. Jos omaat tanssikokemusta, on tämä mitä mahtavin mahdollisuus päästä mukaan speksitiimiin! Tanssijat saavat itse suunnitella tanssit, ja puvustuksen, valaistuksen ja bändin kanssa yhteistyössä on mahdollisuus toteuttaa mitä uskomattomampia audiovisuaalisia pläjäyksiä. Tanssitaustasta on paljon hyötyä, mutta välttämättömyys se ei ole. 

Tanssitiimin kootaan rennossa tanssikoulussa, jossa pääset kokeilemaan tanssin saloja tanssitiimivastaava Tiitu Timonen-Nissin johdolla. Tanssijatiimiin kaivataan kipeästi myös miehiä, joten rohkeasti paikalle 😉
Tanssikoulu järjestetään 2 kertaa:

ma 13.10 OP-Pohjolassa kello 17.30-20.00
ke 15.10 OP-Pohjolassa kello 18.00-19.30
_______________________

Speksiterveisin,
TuKY-Speksin tuottajat
Ilona Molin ja Lauri Lehtonen