Esittelykierros jatkuu, kun TuKYn uusi huippuakin huipumpi Speksibändi näkee päivänvalon. Onneksi näiden tyyppien näkemistä ei tarvitse odotella maaliskuuhun, sillä keikkalavat kutsuu jo paljon aikasemmin. Lisäinfoa tiedossa pian. Stay tuned!

 

Bändivastaava
Elina Äijöelina

Hei vaan hei! Olen 20-vuotias toisen vuosikurssin speksi-intoilija. Viime vuonna nousin Kårenin lavalle näyttelijänä, ensi keväänä pidän hauskaa laulumikin varressa, varaan Parkkia poppoomme treenejä varten ja palauttelen viulunsoittotaitoja takaisin mieleeni.
Meillä on huikea bändi, joka takuulla nostaa tunnelman kattoon niin speksissä kuin muillakin keikoilla – onneksi kevät koittaa pian!

albertAlbert Koski

Helou! Olen kaksi vuosikymmentä vanha Turengin jäätelötehtaan varjossa kasvanut tämän syksyn pupu. Periaatteeni on musiikillisessa ja miksei muussakin mielessä kokeilla kaikkea, joten metalcore-bändin, tanssiorkesterin, rap-yhtyeen ja opistomatineoiden jatkoksi sopii enemmän kuin mainiosti speksibändi! Pääasiallisesti minut tullaan näkemään etunimeni edellyttämällä paikalla kitaran varressa, mutta speksin ennalta-arvaamattomuuden mukaisesti saatan päätyä monen muunkin instrumentin taakse, päälle tai alle. Musiikillista suuntautuneisuuttani kuvaa seuraava lainaus Timo Leinolta: ”Nykyään on tarjolla paljon hyvää musiikkia. Pääosin se on äänitetty 1970-luvulla.”

Pipsa Pakarinenpipsa

Heissan! Olen Pipsa ja parhaillaan nautin fuksisyksystä yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa. Musiikki on ollut läheinen harrastus koko ikäni; 6-vuotiaasta asti on tullut laulettua ja soiteltua pianoa milloin missäkin. Parina viime vuonna musiikkiharrastus on kuitenkin pitänyt pientä hiljaiseloa, joten sormet syyhysi päästä johonkin bändihommaan taas mukaan. Ja mikäs sen parempaa kuin aloittaa se speksissä! Oman tiedekuntani speksin bändiin en enää mahtunut, mutta onnekseni TuKYn speksi otti minut avosylin vastaan. Odotan innolla mitä tämä kokemus tuo tullessaan!

janneJanne Tenho

Olen 23-vuotias kolmannen vuoden opiskelija lähes Turusta (mies voi lähteä Kaarinasta ja Kaarina lähtee miehestä). Speksibändissä roolini on laulu sekä kitaran- ja suunsoitto. Naapurini mukaan musiikillinen
lahjakkuuteni kattaa yhden biisin, jota hoilaan tuntikausia vuodesta toiseen. Hänen ilokseen speksibändiin liittymisen myötä repertuaarini on kuitenkin jo lähes kaksinkertaistunut, ja määrähän tunnetusti korvaa laadun. Musiikillisen lahjakkuuteni lisäksi päästäni löytyy yllättävän paljon tietoa kissavakuutusten sisällöstä, josta kerron mielelläni – tarvittaessa myös toisella kotimaisella.
Disneyn piirroselokuvista suosikkini on Hercules.

Ville Tynysville

Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun maailmaan syntyi pieni viaton poika täysin tietämättömänä niistä haasteista, joita elämä tulisi hänen eteensä heittämään. Selvittyään läpi synkän nuoruuselämän Kouvostoliiton armottomissa betonilähiöissä, tämä varttunut nuorukainen lähetettiin Libanonin kukkuloille puoleksi vuodeksi turvaamaan maailman rauhaa.

Palattuaan takaisin Suomeen suurena sotasankarina, hän vihdoin tajusi muuttaa Turkuun ja löysi pian itsensä kauppiksesta. Selvittyään hädin tuskin pahamaineisesta LRYB:n tentistä, hän luuli jo nähneensä kaiken, mutta… Nyt herramme vuonna 2016, tällä miehellä on kuitenkin edessään elämänsä kovin haaste: basson soitto 2016 TuKY-Speksissä. Miten hän onnistuu? Huutaako joku hänelle omstarttina bassosoolon? Sooloaako omstartti hänelle bassohuudon? Tämä kaikki selviää Kårenilla maaliskuussa.

Lasse ViitanenLasse

Tervehdys. Speksi vain paranee ajan myötä, ja siksi tässä ollaan kolmatta vuotta taas mukana. Aikaisempina vuosina minut on voinut bongata lavalta viskomassa kitaraa tai huutelemassa rahakirstun päältä omstartteja controllerin tehtävää täyttäessäni. Tänä vuonna tyydyn luomaan maailmoja syntetisaattorilla. Nähään siel!

Erno Korpela

erno

Speksi estää pientä ja sinällään täysin merkityksetöntä ihmistä lankeamasta kyynisyyden houkutukseen tässä pahassa maailmassa ja ennaltaehkäisee mekaanisen, kylmän ja pelkkiä numeroita käsittävän maailmankatsomuksen syntyä ja leviämistä sekä yksilön että koko yhteiskunnan tasolla. Neljättä vuotta rummuissa. Ei muuta.