Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 28.4 valinnut TuKY-Speksin 2014 tuottajat.Petteri Saarinen, tuottaja 

Olen 21-vuotias, ensimmäisen vuoden kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija. Elämässä eniten nautin kaikesta musiikkiin tavalla tai toisella liittyvästä, hyvästä ruoasta ja ka lenterini täyttämisestä. Vasta viime syksynä turkulaistuneena kärsin edelleen myös porilaisesta hulluudestani, josta kuitenkin pitkällisen SWOT-analyysin jälkeen olen todennut voivani myös hyötyä.
TuKY-Speksin tuottajaksi lähteminen on suuri haaste, mutta tämän vuoden speksissä mukana olleena uskon, että kaikki aika ja vaiva tulevat olemaan lopputuloksen arvoisia! Parkinkadun kabareen taustabändin kitaristina toimiessani sain uskomattomia kokemuksia, tutustuin mitä mahtavimpiin ihmisiin, ja vietin aivan huikean pupuvuoden. Tämänvuotisen speksin menestys luokin loistavan pohjan lähteä luomaan TuKY-Speksiä 2014! Suosittelen jo nyt jokaista vapun kautta pikkuhiljaa ansaitulle kesälomalle siirtyvää kylteriä harkitsemaan ensi vuoden speksiin mukaan lähtemistä. Se on kokemus jota ei muualta saa.

 

Sofia Heikkilä, apulaistuottaja

Olen Sofia, 22-vuotias toisen vuosikurssin vaaleaverikkö ja tuleva markkinointiguru. Tykkään elämässä etenkin nauramisesta ja hassuista ajatuksista, ja siksi kaikkeen hauskaan täytyy aina tietenkin päästä mukaan. Ja oikeastaan jo ihan vaan senkin takia ettei käy elämä turhan tylsäksi. Olen myös asioista helposti innostuvaa sorttia, tässähän sitä nyt taas ollaan. Ja tuntuu muuten aika kivalta! Speksipitoista ja jännää vuotta siis odotellessa

 

Onnittelut valituille!