tukyhakee1.jpg

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry hakee isäntää ja emäntää vuodeksi 2010.

  Olisitko juuri sinä oikea henkilö järjestämään vuoden tyylikkäimmät juhlat ja ikimuistoisen silliksen?

Isännän ja emännän päätehtävänä on järjestää vuosijuhlat. He kokoavat ympärilleen vuosijuhlatiimin, joiden avulla toteuttavat tapahtuman. Tänä vuonna kyseessä ovat TuKY:n 60-vuotisjuhlat ja juhlista on tarkoitus järjestää sen mukaiset.

Isännältä ja emännältä toivotaan kokemusta suurten tapahtumien järjestämisestä, TuKY:n toiminnasta ja vuosijuhlista. Muilta ominaisuuksiltaan isäntä ja emäntä ovat ahkeria, iloisia ja ulospäinsuuntautuneita, eivätkä pelkää kantaa vastuuta. Heillä on myös oltava hyvä organisointikyky ja mieluusti uusia ideoita, joskin ylioppilaskunnan vanhoja perinteitä on tulevissakin juhlissa toki kunnioitettava.

Kallisarvoisen kokemuksen lisäksi palkkiona on luvassa mainetta, kunniaa ja salamavalojen loistetta! Lisäksi syntyvät kulut korvataan.

Vapaamuotoiset hakemukset (mielellään pareittain) toimitettava 31.1. mennessä kulttuurivastaavalle osoitteeseen sanna.laaksonen@tse.fi. Liitä mukaan myös CV.

Lisätietoja vuoden 2009 isännältä Heikki Kyllöseltä (heikki.kyllonen@tse.fi) tai emännältä Sari Kokkilalta (sari.kokkila@tse.fi).

 Vuosijuhlien 2009 nettisivut: ky.tse.fi/vuosijuhlat