Olisitko juuri sinä oikea henkilö järjestämään vuoden tyylikkäimmät juhlat ja ikimuistoisen silliksen?

Tänä vuonna järjestetään TuKYn 62-vuotisjuhlat, ja emännän ja isännän tärkeimpänä tehtävänä on vastata tämän TuKYn juhlavimman ja perinteikkäimmän tapahtuman järjestämisestä. Emäntä ja isäntä kokoavat avukseen vuosijuhlatiimin, joka auttaa tapahtuman käytännön järjestelyissä.

Tänä vuonna isäntä ja emäntä toimivat myös TuKYn edustajina kauppakorkeakoulun maisteripromootiotoimikunnassa. Yhdessä vuosijuhlatiimin kanssa tehtävänä on hoitaa TuKYn vastuualueet maisteripromootiosta. TuKY vastaa promootion airuista ja Silliaamiaisesta. Turun kauppakorkeakoulun maisteripromootio järjestetään ensimmäisen kerran 50 vuoteen tänä keväänä 24.–26.5. Maisteripromootiosta antaa lisätietoja TuKYn hallituksen varapuheenjohtaja Otto Sulin.

TuKY on yksi vanhimmista opiskelijayhteisöistä, joten vuosijuhlien emännällä ja isännällä on suuri vastuu vuoden kohokohdan järjestämisestä. On toivottavaa, että emännällä ja isännällä on entuudestaan kokemusta suurten tapahtumien järjestämisestä, TuKYn toiminnasta ja vuosijuhlista. Heidän on oltava vastuullisia, ahkeria ja ulospäin suuntautuneita. Isännällä ja emännällä tulee myös olla hyvä organisointikyky, ja kyky kunnioittaa ylioppilaskunnan vanhoja perinteitä, mutta myös luoda uusia ideoita.

Isäntä ja emäntä saavat tapahtuman järjestämisestä huomattavasti kokemusta suuren tapahtuman järjestämisestä, ja lisäksi järjestäjille on tiedossa kunniaa ja mainetta. Tehtävässä pääsee myös tutustumaan moniin ihmisiin, ja jopa luomaan kontakteja kutsuttuihin kunniavieraisiin. Lisäksi syntyvät kulut korvataan.

Vapaamuotoiset hakemukset (mielellään pareittain) on toimitettava keskiviikkoon 25.1. mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen KY-kulttuuri@tse.fi.
Liitä mukaan myös CV. Hakemusten jälkeen ehdokkaat kutsutaan haastatteluun. Isäntä ja emäntä valitaan 30.1. TuKYn hallituksen kokouksessa. Lisätietoja voi kysellä vuoden 2012 kulttuuri- ja perinnevastaavalta Henna Lunkalta.

Vuosijuhlien 2011 nettisivut