TuKKK:n 4. vsk:n risteily 2014

HOI! Ilmoittautuminen neljännen vuosikurssin risteilylle on alkanut!

 

Maanantaina 24. maaliskuuta on aika nostaa ankkurit satamasta ja suunnata Suomenlahdelle vuoden uratapahtumaan! Neljännen vuosikurssin risteily järjestetään nimittäin silloin jo 45. kertaa ja tänäkin vuonna se on saavuttanut huiman suosion yritysten keskuudessa. Risteilyllä ovat mukana muun muassa Nordea, Tallink Silja, Accenture, Ernst & Young ja P&G. Risteilyn teemana on luonnollisesti Oma urapolku: siinä kehittyminen ja hyvinvoiminen.

On siis aika hioa CV:si jo nyt priimakuntoon, sillä niitä jaetaan yritysten edustajien tarkateltavaksi heti aamutuimaan! Luvassa on päräyttäviä keynoteja ja workshopeja sekä jo työllistyneitä alumneja haastava paneelikeskustelu. Valmistaudu siis olemaan päivä valppaana workshopeissa ja keskusteluissa. Päivä huipentuu säkenöivään iltagaalaan!

 

Ilmoittaudu kevään tärkeimpään uratapahtumaan tapahtuu VIIMEISTÄÄN sunnuntaina, 9. maaliskuuta. Ilmoittautumislinkki on lähetetty sähköpostitse koulumme neljännen vuosikurssin opiskelijoille, jotka ovat aloittaneet opintonsa vuonna 2010.

Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä risteilyemäntiin. Tsekkaa myös Neljännen vuosikurssin risteily Facebookissa!

 

Risteilylle osallistuminen on ilmaista.

 

Risteilyterkuin,

Kati Nenonen & Essi Rautiainen
Risteilyemännät’14