Tampereen Liikesivistyssäätiö myöntää vuosittain apurahoja tamperelaistaustaisille opiskelijoille kaupallisten opintojen tukemiseksi. Perusopintoja on viime vuosina rahoitettu 800 – 1.500 euron ja jatko-opintoja 2.000 – 3.500 euron suuruisilla apurahoilla. Vuonna 2012 apurahan saajia oli yhteensä 48.

Tampereen Liikesivistyssäätiö täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Säätiön juhlavuoden apurahoja koskevat hakemukset pyydetään lähettämään 21.10.2013 mennessä osoitteeseen:

Tampereen Liikesivistyssäätiö s.r.

c/o Niilo Järkäs

Pispalan valtatie 96

33270 Tampere

 

Vapaamuotoisessa apurahahakemuksessa pyydetään ilmoittamaan hakijan täydelliset henkilötiedot, yhteystiedot puhelin- ja sähköpostiyhteyksineen, tiedot hakijan taloudellisesta asemasta ja aikaisemmasta opintomenestyksestä sekä selvitykset hakijan tamperelaistaustaisuudesta ja apurahan käyttösuunnitelmasta.

Ohjeita apurahahakemuksen laadintaan on saatavilla säätiön internet- sivuilta osoitteesta www.tampereenliikesivistyssaatio.fi

Apurahahakemuksia ei palauteta. Säätiön hallituksen rahoituspäätöksestä ilmoitetaan kirjallisesti vain niille hakijoille, joille apuraha myönnetään.

Säätiön 75-vuotisjuhlaseminaari ja apurahojen jakotilaisuus pidetään Tampereen yliopistolla 3.12.2013. Tarkemmat tiedot seminaarista tulevat säätiön internet-sivuille marraskuun aikana.
Tampereella 15.9.2013

Tampereen Liikesivistyssäätiö

Hallitus