Kesälomat alkavat olla lopuillaan, ja koulunpenkille paluu lähestyy uhkaavasti. TuKY-Speksi 2014 ei kuitenkaan ole kesää levännyt, vaan toukokuun lopulla kasattu kässäritiimi on huhkinut kesän alusta alkaen valmistaakseen syksyä varten eeppisimmän speksi-käsikirjoituksen koskaan! Vauhtia, jännitystä, draamankaaria ja elämääsuurempia henkilöhahmoja on muodostunut kesän mittaan käsikirjoitustiimin kokouksissa, ja lopullisen timantin hionta on nyt kriittisimmässä vaiheessaan, kun kohtauksia on alettu kirjoittaa lopulliseen muotoonsa. Seuraavaksi siis esittelyssä TuKY-Speksin 2014 käsikirjoittajat!

 

Jarkko Louhelainen

Varpu Somersalo

Timo Kovala

Erno Korpela

Anne Dahl

Juho Varumo

Maria Ala-Nissilä

Panu Kuorikoski

Timo Palmuaro

 

Myös tuottajat ovat häärineet kässärikokouksissa ja samalla valmistautuneet tulevaa syksyä varten, jolloin myös muiden speksitiimien kasaus alkaa. Jokaisen uuden sekä vanhan opiskelijan kannattaa olla hereillä, kun infot ja tiimihaut alkusyksystä käynnistyvät. Erityisesti jokaisen ensimmäisen vuosikurssin opiskelijan on syytä merkata keskiviikko 4.9. kalenteriinsa, koska silloin TuKY-Speksi pitää oman pupuinfonsa legendaarisessa Parkin alakerrassa, you don’t want to miss that!

 

Speksin kuulumisia voi seurata myös speksin omalla facebook-sivulla (https://www.facebook.com/pages/TuKY-Speksi/231024856959478?), josta voi fiilistellä vaikkapa kuvia viime vuoden speksin meiningeistä. Rentouttavia viimeisiä lomaviikoja jokaiselle, pian aletaan hommiin!

 

Syksyä innolla odottaen,

Petteri Saarinen,

Tuottaja, TuKY-Speksi 2014