seba

S-TRAINEE – HAEMME MUUTOKSEN TEKIJÖITÄ!

Kauppa on kansainvälisempää kuin ikinä. Maailma on pienempi kuin koskaan. Digitaalisuuden ansiosta kilpailukenttä on aina vähintään Eurooppa. S-ryhmässä emme katso muutosta sivusta. Me teemme sitä. Uusien kykyjen kasvattaminen on meille tärkeämpää kuin koskaan. Emme hae harjoittelijoita, haemme traineita, jotka ovat valmiita kasvamaan muutoksen tekijöiksi yhä voimallisemmin kansainvälistyvään kauppaan.

UUDISTUNUT TRAINEEOHJELMA – RÄÄTÄLÖITY JUURI SINULLE

Oletko kiinnostunut monikanavaisten palveluratkaisujen kehittämisestä, vähittäiskaupan ketjuohjauksen prosesseista vai asiakaskokemuksen johtamisesta ruohonjuuritasolla? Tutustu avoimiin koulutuspaikkoihimme täältä: http://bit.ly/2cIzA2v ja valitse niistä itseäsi kiinnostavin.

Panostamme omaan rekrytoivaan valmennusohjelmaamme ja tarjoamme S-Traineelle tilaisuuden kasvaa kykyjensä mukaan yhä vaativampiin johto- ja asiantuntijatehtäviin. Rakennamme jokaiselle vaiheittain etenevän, henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman kunkin osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

TRAINEEOHJELMA PÄHKINÄNKUORESSA:

  • Nuorille, korkeakoulutetuille kyvyille
  • Ohjelman kesto: 2 – 3 vuotta
  • Vakituinen työsuhde, aloitus tammikuussa 2017
  • Räätälöity kehittymissuunnitelma
  • Henkilökohtainen tutor
  • Käytännön kokemusta työssäoppimisen kautta
  • Työharjoittelu Baltiassa ja opintomatka Eurooppaan

Lisätietoja hakemisesta ja rekrytointiprosessista antaa Psycon Oy:n konsultti Mira Karilahti; mira.karilahti@psycon.com.

Täytä hakulomake viimeistään 07.10.2016 mennessä. Huomaa, että voit hakea vain yhteen S-Trainee -paikkaan täyttämällä kyseisen traineepaikan hakulomakkeen. Hakulomakkeella voit ilmoittaa mahdollisen kakkosvaihtoehtosi, jolloin olet mukana myös kyseisen traineepaikan hakijoissa.

S-RYHMÄ TYÖNANTAJANA

S-ryhmä on suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 600 toimipaikkaa. S-ryhmän muodostavat osuuskaupat ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) tytäryhtiöineen. S-ryhmässä asiakas on omistaja ja toiminnan tarkoituksena onkin tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajille. S-ryhmällä on nyt kova draivi päällä. 11 miljardin vähittäismyynti. Päivittäistavarakaupan markkinaosuuden kasvu kansainvälisten toimijoiden haastamassa kilpailukentässä 46 %:iin. Yli 100 miljoonalla eurolla halpuutettuja tuotteita. Vuoden markkinointiteko. Suomen suurin ruoan verkkokauppa.  Hae S-Traineeksi tekemään tulevaisuuden kauppaa!