Tunnetko jonkun, joka aikoo hakea opiskelemaan kauppatieteitä? Rekryä kurssilainen Valmennusakatemian valmennuskurssille ja lunasta itsellesi Presentcardin SuperLahjakortteja! Myös rekrytoitu kurssilainen hyötyy, sillä tarjoamme kurssilaiselle 50 euron alennuksen valmennuskurssista. Tämän lisäksi Valmennusakatemian kurssilainen saa Verkkoakatemian verkkovalmennuskurssin (arvo 349€) kaupan päälle.

Olemme laatineen palkintotaulukon Presentcardin SuperLahjakorttien ympärille.

Palkintotaulukko Valmennusakatemia:

  • SuperLahjakortti   50€                                    1 kurssilainen
  • SuperLahjakortti 100€                                    2 kurssilaista
  • SuperLahjakortti 150€                                    3 kurssilaista
  • SuperLahjakortti 200€                                    4 kurssilaista
  • SuperLahjakortti 250€                                    5 kurssilaista

Palkintotaulukko Verkkoakatemia:

  • SuperLahjakortti   25€                                    1 kurssilainen
  • SuperLahjakortti   50€                                    2 kurssilaista
  • SuperLahjakortti   75€                                    3 kurssilaista
  • SuperLahjakortti 100€                                    4 kurssilaista
  • SuperLahjakortti 125€                                    5 kurssilaista

 

Mikä on SuperLahjakortti?

SuperLahjakortti antaa lahjakortin vastaanottajalle mahdollisuuden valita vapaasti kaikista Presentcard.fi:n edustamista lahjakorteista, vaihtoehtoja löytyy lukuisista ravintoloista ja vaatekaupoista kirja- ja verkkokauppoihin. Listalta löytyy mm. H&M, Mc Donald’s, Iittala, Nelly.com, iTunes, Aurinkomatkat ja monia muita, lisää löydät www.presentcard.fi. SuperLahjakortti voidaan toimittaa lahjakorttina postin välityksellä tai sähköisenä lahjakorttina suoraan vastaanottajan sähköpostiin sekä tekstiviestinä matkapuhelimeen. Lahjakorttia ei ole myöskään pakko käyttää kerralla.

Rekryä kurssilainen –kampanja on voimassa maaliskuun 18. päivään asti.

Valmennusakatemian kurssitarjontaan pääset tutustumaan osoitteessa www.valmennusakatemia.com ja Verkkoakatemian löydät osoitteesta www.verkkoakatemia.com.

 

Vaatimuksena rekrytoinnin rekisteröitymiselle kurssilaisen pitää ilmoittaa nimesi ilmoittautumisensa yhteydessä! Jälkikäteen suoritettuja nimien ilmoittamisia emme ota vastaan. Palkintoa anottaessa tulee henkilön esittää lista rekrytoimistaan kurssilaisista. Listat rekrytoiduista toimitetaan Valmennusakatemian kurssivastaavalle:

juulia.laakso@ky-dealing.fi

 

Pidäthän mielessä, että TuKY kiittää jokaista rekrytoijaa, sillä Valmennusakatemia on TuKYn omistama yritys.

 

Rekrytoija on oikeutettu vain yhteen lahjakorttiin. Kampanja koskee vain uusia kurssilaisia. Valmennuskurssin hinnan alennus lasketaan kurssin normaalihinnasta, eikä mahdollisesta tarjoushinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Rekrytoija siirtyy rekrytoitujen kurssilaisten myötä tasolta toiselle ja on oikeutettu lunastamaan KY-Dealing Oy:ltä vain palkintotasoaan vastaavan tuotteen. KY-Dealing Oy pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin kampanjaan liittyen. KY-Dealing Oy ei vastaa rekrytoijalle koituvista veroseuraamuksista. Jokainen rekrytoija on velvollinen ottamaan palkintona saamansa tuotteen verotuksellisen arvon huomioon henkilökohtaisessa verotuksessaan. Tuotteet lunastettavissa 18.3.2012 alkaen.