http://valmennusakatemia.com/

Tunnetko jonkun, joka aikoo hakea opiskelemaan kauppatieteitä? Rekryä kurssilainen Valmennusakatemian valmennuskurssille ja lunasta itsellesi Applen tuotteita tai kolmenpäivän Ruisrock-lippu! Rekrytoitujen kurssilaisten myötä etenet palkintotaulukkomme tasoilla:

  • iPod Shuffle                         1 kurssilainen
  • 3pv Ruisrock-lippu            2-3 kurssilaista
  • iPad Mini                             4-5 kurssilaista
  • iPad 2                                   6-8 kurssilaista
  • iPhone 5S                            9-13 kurssilaista
  • MacBook 13″                       14 kurssilaista

 

Kurssille ilmoittautuja saa 50€ alennuksen kurssiltamme, joten molemmat osapuolet voittavat!

Tänä vuonna Valmennusakatemia viettää 25. juhlavuottansa, jonka kunniaksi haluamme tarjota asiakkaillemme valmennuskurssin tuplatakuulla: Maksamme rahat takaisin, mikäli kurssilainen pääsee sisään Turun kauppakorkeakouluun. Jos taas koulupaikka kauppakorkeakoulusta ei aukea, tarjoamme kurssilaiselle ilmaisen valmennus-kurssin ensi vuonna. Tämän vuoden juhlakampanjan ansiosta kurssimme on erittäin kilpailukyinen, sillä kukaan markkinoiden kilpailijoista ei tarjoa mitään vastaavaa. Kurssilaisten rekryäminen on siis entistä helpompaa ja mahdollisuutesi lunastaa itsellesi huikeita palkintoja on vain muutaman kurssilaisen päässä!

Rekryä kurssilainen –kampanja on voimassa huhtikuun 14. päivään asti.

Tässä linkki Valmennusakatemian nettisivuille, mistä löytyy lisätietoa ja ilmoittautumislomake juhlavuoden kurssille: http://www.valmennusakatemia.com/fi/

Vaatimuksena rekrytoinnin rekisteröitymiselle kurssilaisen pitää ilmoittaa nimesi ilmoittautumisensa yhteydessä! Jälkikäteen suoritettuja nimien ilmoittamisia emme ota vastaan. Palkintoa anottaessa tulee henkilön esittää lista rekrytoimistaan kurssilaisista. Listat rekrytoiduista toimitetaan Valmennusakatemian kurssivastaavalle:

karoliina.munkki@ky-dealing.fi

Pidäthän mielessä, että Turun KY kiittää jokaista rekrytoijaa, sillä olemmehan TuKY ry:n omistama yritys.

Rekrytoija on oikeutettu vain yhteen palkintoon. Kampanja koskee vain uusia kurssilaisia. Valmennuskurssin hinnan alennus lasketaan kurssin normaalihinnasta, eikä mahdollisesta tarjoushinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Rekrytoija siirtyy rekrytoitujen kurssilaisten myötä palkintotaulukon tasolta toiselle ja on oikeutettu lunastamaan KY-Dealing Oy:ltä vain palkintotasoaan vastaavan tuotteen. KY-Dealing Oy pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin kampanjaan liittyen. KY-Dealing Oy ei vastaa rekrytoijalle koituvista veroseuraamuksista. Jokainen rekrytoija on velvollinen ottamaan palkintona saamansa tuotteen verotuksellisen arvon huomioon henkilökohtaisessa verotuksessaan. Tuotteet lunastettavissa 14.4.2014 alkaen