http://valmennusakatemia.com/

 

Rekryä kurssilainen!

 

Tunnetko jonkun, joka aikoo hakea opiskelemaan kauppatieteitä? Rekryä kurssilainen Valmennusakatemian valmennuskurssille ja lunasta itsellesi Applen tuotteita! Osallistumalla kampanjaan voitto on varmaa! Ei arvontoja vaan suora palkinto! Rekrytoitujen kurssilaisten myötä etenet palkintotaulukomme tasoilla! Myös rekrytoitu kurssilainen hyötyy, sillä tarjoamme kurssilaiselle 50 euron alennuksen valmennuskurssista tai vaihtoehtoisesti iPod Suffle –laitteen. Tämän lisäksi kurssilainen saa Verkkoakatemian verkkovalmennuskurssin (arvo 279€) kaupan päälle.

Olemme laatineen palkintotaulukon markkinoiden halutuimpien Apple-tuotteiden ympärille.

 

Palkintotaulukko:

  • Apple iPod Suffle                1 kurssilainen
  • Apple iPod Touch                3 kurssilaista
  • Apple iPad 2                        6 kurssilaista
  • Apple iPhone 4S                  9 kurssilaista
  • Apple MacBook Pro 13”      14 kurssilaista

 

Rekryä kurssilainen –kampanja on voimassa maaliskuun 18. päivään asti.

Valmennusakatemian kurssitarjontaan pääset tutustumaan Valmennusakatemian nettisivuilla.

Vaatimuksena rekrytoinnin rekisteröitymiselle kurssilaisen pitää ilmoittaa nimesi ilmoittautumisensa yhteydessä! Jälkikäteen suoritettuja nimien ilmoittamisia emme ota vastaan. Palkintoa anottaessa tulee henkilön esittää lista rekrytoimistaan kurssilaisista. Listat rekrytoiduista toimitetaan Valmennusakatemian kurssivastaavalle: valmennus-paallikko@ky-dealing.fi

Huomaa myös Facebook-event.

Pidäthän mielessä, että TuKY ry kiittää jokaista rekrytoijaa, sillä olemmehan TuKY:n omistama yritys.

 

Vain yksi (1) tuote rekrytoijaa kohden. Kampanja koskee vain uusia kurssilaisia. Valmennuskurssin hinnan alennus lasketaan kurssin normaalihinnasta, eikä mahdollisesta tarjoushinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Rekrytoija siirtyy rekrytoitujen kurssilaisten myötä tasolta toiselle ja on oikeutettu lunastamaan KY-Dealing Oy:ltä vain palkinto-tasoaan vastaavan tuotteen. KY-Dealing Oy pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin kampanjaan liittyen. KY-Dealing Oy ei vastaa rekrytoijalle koituvista veroseuraamuksista. Jokainen rekrytoija on velvollinen ottamaan palkintona saa-mansa tuotteen verotuksellisen arvon huomioon henkilökohtaisessa verotuksessaan. Tuotteet lunastettavissa 18.3.2012 alkaen.