1907909-682884791810058-6851042311838852136-n
Iina Lappalainen – Controller
Iina
”Hej!Olen Iina Lappalainen, 20 vuotias väistyvä pupu ja tuleva laskentatoimen ja rahoituksen pääainetaistelija. Kotoisin olen Kuopiosta , ja vieläkin ihmettelen miten lopulta olen tänne Turkuun päätynyt ! TuKY:n toiminnassa olen pupuvuoden jälkeen ajautunut
kv-jaosto CIA:an, KY Hansaan sekä tutoriksi. Koulun ulkopuolisessa elämässä reissaan paljon, pelaan golfia,juon liikaa kahvia ja pyhitän jokaisen tiistai- ja keskiviikkoillan jalkapallon Mestarien liigalle.
Yksi pupuvuoden huikeimmista eventeistä oli Pikkulaskiainen, ja siksi pääton hakea Controllerin tehtävää.
Uskon että tällä tiimillä teemme seuraavasta Pikkulaskiaisesta entistäkin eeppisemmän ! :)”
Marjut Soininen – Lipunmyyntivastaava
Marjut
Heipparallaa! Olen Marjut Soininen ja 21 vuotta pyörinyt hämmentämässä ympäri Suomea. Alun perin olen Oulusta, mutta lähestulkoon koko lapsuuteni olen asunut hieman etelämpänä. Minulta kysyttäessä olen helsinkiläinen, vaikka oikeasti Kirkkonummella asunut peltojen ja metsien keskellä.Tämmöisenä duracelina haluan aina olla siellä missä sattuu ja tapahtuu. Ensimmäisen pikkulaskiaiseni jälkeen olin varma, että tämä on varsinkin se, mihin haluan satsata oman panokseni. Lipunmyyntiin liittyvät asiat ovat siis vastuualueenani ja minulle saa tulla heittämään ajatuksiaan koska vain! Ensi vuonna minut näkee myös tutorina ja milloin missäkin heilumassa tai hiljaa (lue: äänekkäästi) kärsimässä laskiksen tehtävien parissa.Olen loistava aikatauluttamaan ja triplabuukkaamaan aikatauluni, mutta silloin kun vapaa-aikaa jää, napsautan netflixin auki tai lähden ulos juoksemaan. Tanssiminen on myös sydäntä lähellä, olen harrastanut sitä lähes 17 vuotta.Odotan superinnolla Pikkulaskiaisen 2016 järjestämistä! Aion tehdä kaikkeni omalta osaltani, jotta saadaan tapahtuma juhlavuoden arvoiseksi ja niin mahtavaksi, että oksat pois.
Olli Siitonen – Yrityssuhdevastaava
PLL2Terve! Olen Olli Siitonen, 22-vuotias ideanikkari, joka pyrkii aktiivisesti etsimään uusia lähestymistapoja asioiden tekemiseen. Oma polkuni vei meikäläisen viime vuoden pikkulaskiaisen yrityssuhdetiimistä Turun KY :n legendaarisimpaan ja kaikkein pyhimpään, CORE :en, jossa tärkein prokektini on tulevan pikkulaskiaisen yrityssuhdetiimin luotsaaminen. Mitä opiskeluihin tulee, aloitan syksyllä innostuneena toisen vuoteni markkinoinnin pääaineopiskelijana. Pikkulalaskiainen tarjoaa mahtavan ilmapirin uusien taitojen oppimiseen ja näköalapaikan Turun suurimman opiskelijatapahtuman kulisseihin. Hyppää mukaan huipputiimiin tekemään kaikkien aikojen parasta tapahtumaa!

 

Nella Merisaari – Markkinointitiiminvetäjä
nella merisaariMoikka! Olen Nella Merisaari, 21-vuotias vuoden 2014 pupu. Syksyllä opiskelut jatkuvat markkinoinnin pääaineopintojen parissa ja uusia pupuja tutoroidessa. Luovuus, rohkeus ja uuden oppiminen ovat niitä asioita, joihin haluan jatkuvasti pyrkiä. Mielestäni Turku on kaikessa ihan hirveen ihana, mutta jos on pakko valita, niin parasta Turussa on jokiranta, Turun murre ja Pikkulaskiainen. Viime vuonna olin Pikkulaskiaisen mäkitiimissä auttelemassa, tänä vuonna saan päästää luovuuteni valloilleen markkinointitiiminvetäjänä. Pikkulaskiainen on ehdottomasti yksi vuoden parhaista tapahtumista, joten kannattaa rohkeasti lähteä mukaan rakentamaan siitä tänä vuonna näyttävämpi ja näkyvämpi kuin koskaan!
Magnus Riihimäki – Mäkitiiminvetäjä
Magnus
Olen Magnus Riihimäki, kolmannen vuoden logistiikan opiskelija ja innokas tapahtumanjärjestäjä. Harrastuksiini kuuluvat musiikin lisäksi breakdance ja amerikkalainen jalkapallo. Olen kolmet pikkulaskiaiset kokenut konkari ja lähden rakentamaan seuraavasta mäkitapahtumasta entistäkin näyttävämpää spektaakkelia.