Vuoden 2016 Pikkulaskiaisen tuottajapari on valittu! Turun KY:n suurimman tapahtuman vetovastuu ensi vuonna on Anni Heiskasella sekä Samu Sileniuksella.

Obs! Tiiminvetäjähaku on myös auki, katso infot tästä!

Anni Heiskanen

11257603_990540164298961_567287573_n

Hei! Olen Heiskasen Anni, tämän vuoden pupu, ja täyttämässä pyöreitä vuosia. Syntyjäni olen maailmalta, mutta porilaiseksi minut on kasvatettu (jostain kumman syystä).

Opiskelijaelämäni ehdin aloittamaan jo 2013, kun opiskelin teekkarina Åbo Akademilla. Tästä pienestä identiteettikokeilukriisistä/aivopierusta toivuttuani saavuin 2014 kauppikselle valmiina vetämään fuksivuoden uusiksi! Olen ollut suhtkoht aktiivinen pupuvuoteni aikana enimmäkseen KYSSin, TuKY Speksin sekä tietenkin Pikkulaskiaisen parissa. Pikkulaskiaisen mäkitiimistä Samun kanssa selvittyäni päätin tietenkin heti hakea uusintakierrokselle. Hypättiin sitten suoraan tuottajaparin pestiin.

Vapaa-aikaani vietän kinuten Samua leipomaan, kavereita nähden, univelasta toipuen, ja pohtien, että mitähän minulta on unohtunut tehdä, kun on aikaa hengähtää.

Odotan jo hiukan jännittyneenä, mutta enimmäkseen järkyttävän innoissani ensi vuotta ja kaikkea mitä se tulee tuomaan tullessaan PL:n myötä!

Ps. Komppaan Samua. Hakemusta vain tiskiin niin mahdollistat yhden elämäsi varmasti muistorikkaimmista kokemuksista! Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ehdotettavaa Pikkulaskiaiseen liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä tai vetäise vaikka hihasta kun törmäillään!

Samu Silenius

11186430_990539594299018_1217047551_n

Olen Samu Silenius, 21 vuotta on kertynyt ikää ja olen tämän vuoden pupu. Olen alkujaan tästä Turun läheltä, Kaarinasta, vaikka kaikki ulkopaikkakuntalaiset kovasti väittävätkin sen olevan Turkua 🙂 Pääaineeksi ajattelin jättää jo itselleni ansaitseman kansainvälisen liiketoiminnan (believe it or not), jolla pääsin siis tänne sisään. Vapaa-ajallani pelaan koripalloa, josta on muodostunut minulle jo suoranainen elämäntapa näin 13 vuoden jälkeen. Jos en satu olemaan treeneissä, minut voi hyvinkin löytää keittiöstä toteuttamasta itseäni ruoanlaiton ja leivonnan keinoin!

Pupuvuotenani yritin parhaani mukaan aktivoittaa itseäni ja olinkin nakkina lähes jokaisessa tapahtumassa, mihin pupuja vain aktiivisesti värvättiin. Jostain mielenhäiriöstä johtuen päätin hakea myös Pikkulaskiaisen 2015 mäkitiimiin ja sinne päästyäni sain tutustua Pikkulaskiaisen ihmeelliseen maailmaan. Olin aivan fiiliksissä tapahtuman järjestämisestä ja niinpä saatiin “mäkitiimi-buddyni” Annin kanssa villi idea hakea samantien tuottajapariksi ja tässä sitä nyt ollaan: vastavalittuna vuoden 2016 PL-tuottajaparina! Teemme yhdessä kaiken mahdollisen (ja tarvittaessa mahdottoman) että saadaan tulevasta, juhlavuoden Pikkulaskiaisesta paras mahdollinen 🙂

P.S. Ensi vuoden tiiminvetäjähaku on jo käynnissä, kaikki kiinnostuneet hakemaan rohkeasti :)!