Vuoden  2018 Pikkulaskiaisen timanttiset tiiminvetäjät on valittu. Syksyllä aukeaa myös tiimiläisten haku, joka kannattaa laittaa korvan taakse! Tiimiläisenä pääset aitiopaikalta seuraamaan, miten valtakunnallisesti merkittävä opiskelijatapahtuma järjestetään.

Jenni Hämäläinen, projektikoordinaattori

Heippa hei kaikki! Olen Jenni Hämäläinen, 21-vuotias tokan vuoden opiskelija. Olen toiminut nyt tänä vuonna tutorina ja oon EVA:n vpj. Kahtena aikaisempana vuonna  Pikkulaskiaisessa olen ollut aktiivinen approilija ja lippujen jonottaja (go Anatude ja Robin!), mutta vuonna 2018 toimin projektikoordinaattorina tässä koko Suomen hienoimmassa opiskelijatapahtumassa. Mun vastuulle kuuluu mm. juurikin ensi vuoden artistit ja kaikenlainen muut toiminta päätuottaja Henrin oikeana kätenä ja vasempana jalkana. Jos sulla on joku tosi hyvä artisti-idea nii tuu kertoo mulle nii pistetään korvan taakse!


Jenna Kaarela & Joona Martikainen, markkinointivastaavat

Heippa! Mä oon Jenna – 22-vuotias turkulaistunut järvenpääläinen, toisen vuoden markkinoinnin pääaineopiskelija ja nyt myös Joonan aisapari Pikkulaskiaisen markkinointitiimin vetäjänä! TuKY:llä oon aikaisemmin puuhaillut niin erilaisten nakki- kuin tutorhommien parissa sekä NESU:n hallituksessa Art Directorina. Onkin aivan älyttömän siistiä päästä vuorostaan antamaan osuuteni Suomen ykkösopiskelijatapahtumalle, joka on rikastuttanut niin monella upealla muistolla. Pidetään tämän mitä mahtavimman tiimin kanssa huoli, että PL’18 on jokaiselle teistä mieletön elämys!

Moikka! Mä oon Joona, 22-vuotias Kauniaisista Turkuun päätynyt toisen vuosikurssin markkinointi-marakatti, ja toimin toisena markkinointivastaavana Pikkulaskiais-tiimissä Jennan parina. Työelämästä on tullut napattua muutama vuosi kokemusta markkinointiviestinnästä ja näitä oppeja onkin hienoa päästä hyödyntään Suomen parhaan opiskelijatapahtuman markkinoinnissa. Opiskeluaikana on tullut osallistuttua suunnilleen kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin, ja kaikesta tarjonnasta vuoden kohokohta on ehdottomasti ollut Pikkulaskiainen. Onkin aivan huippua päästä nyt osaksi tätä timanttista PL-tiimiä ja päästä luomaan vuoden siisteintä produktiota!


Antti Heinonen & Solja Kontu, mäkivastaavat

Heippa! Rönsyilevistä ideoista ja pragmaattisista otteista tunnettu kaksikkomme ottaa tänä vuonna Stigan ohjat käsiin. Kelkkaan hyppäämme me, helsinkiläinen Antti ja Solja Lahesta.  Tehtävään sopivan hauiksen ympärysmitan ja teräksisen mäenlaskutakamuksen olemme hankkineet urheilun kautta, Antti koripalloilijana ja Solja judokana. Olemme molemmat aktiivisia tapahtumanjärjestäjiä Sportin ja Ulkkiksen hallituksissa. Solja mäenlaskukonkarina on jo ollut Pikkulaskiaisen tuotannossa mukana. Yhdessä luomme entistä isomman, viihdyttävämmän ja ikimuistoisemman mäkitapahtuman!!


Kiia Rouhelo, sillisvastaava

Tervehdys! Heitän silliverkot vesille ensimmäistä kertaa Pikkulaskiaisen historiassa. Voisin luonnehtia itseäni jopa sillismaisteriksi, sillä sillejä olen marinoinut jo viime vuoden vujujen suursillinä ja Pikkulaskiaisen silliksessä. Tapahtumanjärjestämisestä on rutkasti kokemusta Ulkkiksen ja KY-Kasinon hallituksista. Olin mukana luomassa viimeisintä Pikkulaskiaista osana yrityssuhdetiimiä. Minulla on roppakaupalla villejä ideoita ja takaan, että uudistuvasta Pikkulaskiaisen silliksestä tulee suurempi ja tajunnanräjäyttävämpi kuin koskaan ennen!


Johanna Malin & Sanna Varjonen, lipunmyyntivastaavat

Heipsun kaikille! Olemme puputytöt Sanna ja Johanna, vauhdikas kaksikko, joilta ei äänen volyymia puutu ja mielipiteitä riittää! Tämä blondiduo löysi toisensa viime pikkulaskiaisen lipunmyyntitiimistä, ja meillä oli niin hauskaa yhdessä työskennellessä, että päätimme haalia vastuuta astetta enemmän ja hakea lipunmyyntitiimin vetäjiksi, ja täällä sitä nyt sitten ollaan! Olemme molemmat muutenkin hyvin aktiivisia pupuja, ja blondiduomme osapuolet voi bongata muun muassa wiiniklubista ja parkkiryhmästä. Meidän johdolla lipunmyynti rullaa kuin unelma ja pelkästään lippujen hankkiminen tulee olemaan jo kokemus itsessään. Tarkoituksenamme on tehdä ensi vuoden toritoimistosta entistäkin näyttävämpi, jotta kaikkien osallistujien lippujenvaihto olisi yhtä juhlaa! Torilla tavataan!

<3: Sanna & Johanna


Pinja Suomela, yrityssuhdevastaava

Olen Pinja, 22-vuotias toimitusketjujen johtamisen pääaineopiskelija. Koulussa mut voi bongata Montun leipäkorin kimpusta tai välttelemästä opiskelua, ja vapaa-ajalla häiriköin naapureita nokkahuilun avustuksella sekä valloitan maailmaa rinkka selässä.  Pupuvuotenani lähdin mukaan Pikkulaskiaisen yrityssuhdetiimiin, ja rakastuinkin tapahtumaan niin palavasti, että pulkannarujen veteleminen tiiminvetäjänä tuntui seuraavalta itsestään selvältä askeleelta suhteessamme. Helmikuussa paljastuu, millainen spektaakkeli ollaan saatu aikaiseksi huikean tiimin kanssa – nähdään mäessä!


Sofia Lindén, controller

Heippa! Olen Sofia Lindén, 21-vuotias rusakko ja laskisintoilija. Minut on voinut nähdä viime vuonna NESUn riveissä varapuheenjohtajana ja edellisvuonna Pikkulaskiaisen lipunmyyntitiimissä. Vastuuntuntoisena controllerina tulen pitämään huolen, että rahavirrat optimoidaan optimaalisesti ja tase täsmää. Olen innoissani, sillä ensi vuoden Pikkulaskiaisesta tulee suurempi ja mahtavampi kuin koskaan ennen!