Tänäkin vuonna saimme kokoon huikean tiiminvetäjäporukan, joka on täynnä uusia ideoita ja intoa. Tämän joukon johdolla ei vaan voi mennä pieleen, joten alkakaahan valmistautua, helmikuussa lasketaan mäkeä isommin kuin koskaan. Alla lyhyet esittelyt valituista.

 

Mäkitiiminvetäjä – Maria Helle

Olen ensimmäisen vuosikurssin kv-liiketoiminnan opiskelija, innokkaasti mukana aina kun tapahtuu! Pikkulaskiaistakin halusin siis totta  kai tekemään ja alppihiihtotaustani takia mäkitiimi tuntui luonnolliselta valinnalta. Olen viettänyt talven jos toisenkin mäessä sekä laskien että valmentaen. Yhdessä tiimiläisten kanssa aiomme järjestää mäkeen monipuolisen ja riehakkaan talvitapahtuman. Odotan jo innolla Pikkulaskiaista ja hienoja laskuja 😉

 

Controller – Harri Paalanen

Olen Turkuun kolmisen vuotta sitten ankkuroitunut ensimmäisen vuoden yritysjuridiikan opiskelija. Alunperin olen kotoisin Kouvolasta eli Kouvostoliitosta, joka sijaitsee Turusta katsoen lähes tulkoon itärajalla. Pupuvuosi on lähtenyt hyvään vauhtiin ja aion nauttia täysillä koko vuodesta. Jos opiskeluilta ja siihen liittyvältä toiminnalta sekä asunnon rempan jälkeen jää vielä vapaa-aikaakin, yritän pysyä kärryillä  tietotekniikan kehityksestä ja vietän aikaa kavereiden kanssa.  Odotan jo innolla mitä vauhtia ja vaarallisia tilanteita tulee vastaan ennen Pikkulaskiaista!

 

Baaritiiminvetäjä – Jenni Hellberg

Hellurei! Sekoitus kieroa savolaisuutta ja hidasta hämäläisyyttä, siitä on Pikkulaskiaisen baaritiimin vetäjä vuonna 2014 tehty. Opiskelen toista vuosikurssia pääaineenani kansainvälinen liiketoiminta. Matkustelun ja juhlimisen lisäksi intohimoni kohteisiin kuuluvat tapahtumien järkkäily ja erinäisten tehtävien haaliminen. Nautin haasteista ja uuden oppimisesta, ja usein päädyn hankkimaan jos jonkinmoista luottamustehtävää. Alkusyksy on kulunut kiireisissä merkeissä tutorina toimiessa, joten turha tehdä loppusyksystä tai talvesta yhtään sen tylsempää, joten innolla odotellaan taas Pikkulaskiaista ja sen mukanaan tuomia tuulia!

 

Pikkulaskiaisen yrityssuhdetiiminvetäjä – Oskari Rankamo

Morjensta! Olen 22-vuotias Helsingistä Turkuun kouliintunut 3.vuosikurssilainen. Tänä vuonna aiemmista vuosista poiketen Pikkulaskiaisen Yrityssuhdetiimin vetäjä tulee Turun KY:n varsinaisesta YST:stä, joten kun kutsu tuli niin tuntui että se oli hyväksyttävä. Tehtävänäni on toimia Yrityssuhdetiimin koutsina ja luotsata tiimiä huikeisiin tuloksiin sekä rahallisen yhteistyön että erilaisten tuotetukien muodossa. Uskon että tiimimme tulee onnistumaan tässä loistavasti! Olin itse pupuna pari vuotta sitten PL:n Yrityssuhdetiimiläinen, joten sanonta “What goes around – Comes around” pitänee siis paikkaansa. Talvea, lunta, pakkasia (not really) ja ennen kaikkea huikeaa Pikkulaskiaista 2014 odotellessa!

 

Markkinointitiiminvetäjä – Ilona Molin

Olen 23-vuotias toisen vuosikurssin opiskelija ja markkinointiin hurahtanut taitelijasielu. Olisiko hurahtamisen syynä mäyrä-kurssin tiiliseinämäisen esteen ylittäminen ensimmäisellä yrittämällä, sitä en tiedä, mutta on varmaa että jos löytää itsensä hymyilemästä saatuaan postissa 1000-sivuisen markkinoinnintenttikirjan.. kaikki ei ole enää entisellään. Rakastan uusia haasteita ja olen enemmän kuin innoissani tulevasta projektista, joten: you better watch out Pikkulaskiainen, sillä tältä tiimiltä löytyy ideoita jokaiseen rinteeseen!

 

 

Iloisin kesäterveisin,

Sanna-Maria Hellsten

Pikkulaskiaisen tuottaja