Turun KY etsii perinteiselle talvitapahtumalleen Pikkulaskiaiselle osaavaa ja motivoitunutta tapahtumatuottajaa vuodelle 2014. Tapahtumatuottajan tehtävänä on organisoida Pikkulaskiainen 2014 alusta loppuun itsenäisesti ja koota avukseen organisaatio tätä toteuttamaan haluamallaan tavalla, ja tehdä seuraavasta Pikkulaskiaisesta entistä mahtavampi!

Pikkulaskiaisen tapahtumatuottajan tehtävä on monella tavalla antoisa, sillä hän pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan koko tapahtuman itsenäisesti. Tapahtumatuottaja saa huomattavasti kokemusta suuren organisaation johtamisesta ja monella tavalla haastavan projektin toteuttamisesta. Tapahtumatuottaja saa myös rahallisen palkkion uurastuksestaan.

Tapahtumatuottajalta toivotaan aiempaa vahvaa kokemusta Pikkulaskiaisen järjestämisestä, tiiminvetäjänä toimiminen katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys hakemiseen. Muu kokemus tapahtumien järjestämisestä katsotaan myös eduksi.

Mikäli tämänvuotinen Pikkulaskiainen on syystä tai toisesta hieman hämärtynyt, voi muistia virkistää tapahtuman nettisivuilta löytyvillä kuvilla ja videolla: http://www.pikkulaskiainen.fi/

 

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää 14.4. mennessä osoitteeseen vapaa-aika@tuky.fi. Lisätietoja voi kysellä samasta osoitteesta tai tämän vuoden Pikkulaskiaisen päätuottajalta, Eemil Yli-Pietilältä, osoitteesta ehmyli@utu.fi.