Monien TuKYläisten lämmittäessä rantasaunaa meren äärellä, purjehtiessa saaristossa tai vain istuessa ilmastoimattomassa toimistossa ainoana työntekijänä viikonloppuna, Parkkiryhmä on ahkeroinut missäpä muuallakaan kuin Parkilla.

Puuhaviikonlopuksi ristitty tapahtuma alkoi lauantaiaamuna noin kello 10.13, klubimestarin saapuessa paikalle perinteisesti myöhässä. Päivän ohjelma oli rästihommien teko, eli Parkille suunniteltujen, mutta kevään kiireiden takia kesken jääneiden projektien loppuunsaattaminen. Tehtävien jaon jälkeen Parkkiryhmä jakaantui työskentelemään ympäri Parkkia ja päivä kuluikin verrattain nopeasti hyvän tiimityöskentelyn ansiosta.

Lauantaina Parkkiryhmä sai aloitettua ja viimeisteltyä muun muassa seuraavia projekteja:

  • kokoushuoneen rikkinäinen valkokangas poistettiin, sen takana (!) olleet taulut siirrettiin uudelleensijoitettavaksi toiseen uuteen ”puuhahuoneeseen” ja seinä kitattiin sekä maalattiin muutamaan kertaan, jolloin tykkiä pystyy nykyään käyttämään suoraan seinälle heijastamalla
  • saunan jo monet jalkasienet nähnyt ja vaarallinen jakkara purettiin metallikehikkoa lukuun ottamatta ja sen ympärille nikkaroitiin itse uudet laudoitukset
  • molempien keittiöiden välineistöt eli leikkuuveitset yms. päivitettiin vastaamaan tarpeita ja nykyään niistä löytyy jopa astiapyyhkeitä ja veitsenteroitin!
  • ympäri Parkkia ja pihalle kiinnitettiin muutamia tuiki tarpeellisia kylttejä
  • ylä- ja alakerta siivottiin pintapuolisesti
  • nurmikon leikkaus aloitettiin, mutta viimeisteltiin myöhemmin ”pienten” teknisten ongelmien vuoksi
  • tanssilattian kattoon kiinnitettiin jäsenistöltä lahjoituksena saatu blacklight elävöittämään tunnelmaa

Raskaan ja pitkän päivän päätteeksi lämmitettiin sauna tietysti vain ja ainoastaan uuden jakkaran testausta varten. Kestihän se. Työ ei kuitenkaan loppunut tähän, vaan on jatkunut koko ajan taustalla aina syksyyn asti, jolloin Parkkiryhmä kaivautuu koloistaan esittäytymään ja opastamaan uusia pupuja sekä palauttamaan vanhat toimijat ruotuun.

Toivomme, että kaikki TuKYläiset arvostavat Parkin eteen nähtyjä lukemattomia, usein näkymättömiä, työtunteja ja käyttäytyvät asiallisesti omat jälkensä korjaten.

 

Oikein mukavaa loppukesää toivottaen,

Parkkiryhmä