Mikä on Narnia? Mitä kaikkea mieltä kutkuttavaa liittyy Parkin historiaan? Mikä selittää Kuntamestarin käytöksen?

 

Parkkiryhmä hakee uusia ja innokkaita jäseniä mystiseen joukkoonsa! Parkkiryhmä huolehtii Parkin toiminnasta, kunnosta ja kehittämisestä Kuntamestarin johdolla. Käytännössä tämä tarkoittaa käyttäjien kouluttamista, valvontaa sekä tarvittavien hankintojen tekoa. Tehtäviin ei kuitenkaan kuulu esimerkiksi Parkin siivous; se on käyttäjien vastuulla. Kiitoksena panoksestaan parkkiryhmäläiset nauttivat Parkkiin liittyvistä eduista, muun muassa kahdesta ilmaisesta Parkin käyttöoikeudesta vuodessa.

Parkkiryhmään voivat hakea kaikki TuKYn jäsenet vuosikurssista riippumatta ja jäsenyys on voimassa toistaiseksi, kuitenkin noin vuoden sitoutumista toivotaan. Parkkiryhmän jäsenyys ei estä hakemasta muihin TuKYn pesteihin eikä se vaadi ajallisesti tai muutenkaan yli-inhimillisiä suorituksia. Ainoat vaatimukset ovat luotettavuus, rautainen selkäranka ja aito palo Parkin kehittämiseen sekä siitä huolehtimiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 26.02. kello 23:59 mennessä osoitteeseen Kuntamestari@tuky.fi. Samaan osoitteeseen voi laittaa myös mieltä askarruttavia kysymyksiä. Parkkiryhmä järjestää lisäksi infotilaisuuden asiasta kiinnostuneille 20.02. kello 17:00 Parkin yläkerrassa. Tule paikalle kuulemaan lisää ja saunomaan!

 

Terveisin,

Kuntamestari