Parkkiryhmän täydennyshaku kantoi hedelmää, ja riveihin valikoitui neljä uutta jäsentä. Nyt he esittelevät itsensä lyhyesti:

 

Joakim PihlajamaaJoakim Pihlajamaa

Toisen vuosikurssin laskentatoimen opiskelija, joka jääkiekko- ja motocrossharrastustensa lisäksi vaikuttaa myös Kulttiksessa. Toivoisi omistavansa Harvey Specterin vaatekaapin, Dave Grohlin lauluäänen sekä 50 kiloa nallekarkkeja.

 

 

 

Maija Uoti

Maija Uoti

Moikka! Olen 21-vuotias, Raision lammaslaidunten kupeessa kasvanut ja Porin yksiköstä kv-linjalle Turkuun vaihtanut toisen vuosikurssin opiskelija. Uskon, että Parkkiryhmä tuo vastapainoa Ulkoasiainjaoston hommille.

 

 

Elina Rauhala

Elina Rauhala

Hellurei! Olen ensimmäisen vuoden opiskelija, turkulaistunut stadilainen. Parkki on jo nyt tullut tutuksi ja NESUn myötä varmasti entistä enemmän tulee Parkin lattioita kulutettua ja tiedä vaikka päätyisin Parkin omaksi Ulla Taalasmaaksi. Ensimmäisen vuoden opiskelijana pääainetta ei vielä ole, mutta ehkä Parkki antaa elämälle suuntaa. Innokkaasti tätä vuotta odottaen, on mahtavaa päästä mukaan Parkkiryhmään hoitamaan yhteistä kotiamme!

 

Jutta Ruotsalainen

Jutta Ruotsalainen

Moikka! Olen Jutta, Ulkkiksen uusi Monttu- ja Parkkivastaava ja ensimmäisen vuoden opiskelija. Tuplabookkaus Parkkiasiantuntijana tekee Parkista epäilemättä toisen kodin tänä vuonna. Parkin kunnossapito tulee olemaan varmasti hyvä vaihtoehto salille ja lenkkeillylle, ja myös ehkä parille laskiksen luennolle. Eikä ainakaan jää Ulkkiksen jäljiltä Parkin lattia tahmaiseksi. Cheers, nähdään Parkilla!

 

 

 

Arttu Tuuppa

Turun KY:n Kuntamestari