Parkkiryhmää täydennettiin viime viikolla kuudella jäsenellä. Mukaan saatiin niin tuoretta pupuvoimaa, kuin myös kokeneempia rusakoita. Uudet parkkiryhmäläiset esittelevät itsensä lyhyesti:

 

img_20160512_135310

Riia Rinne, 2. vsk

Heippa! Olen Riia Rinne, toisen vuosikurssin opiskelija ja parkkiryhmän uusi innokas jäsen. Olen paljasjalkainen turkulainen tält pualt jokke. Turun KY:n toiminnassa olen ollut aikasemmin mm. Pikkulaskiaistiimissä ja tänä vuonna pupulauman tutorina. Olen viettänyt Parkilla lukemattomia tunteja elämästäni ja siksi onkin mielenkiintoista päästä nyt kehittämään omaa rakasta Parkkiamme.

 

oskari-pukkila-parkkiryhma

Oskari Pukkila, 1. vsk

Moikka, olen Oskari Pukkila ja ensimmäisen vuoden pupu sekä uunituore parkkiryhmäläinen. Olen Porista kotoisin oleva lätkäjanari ja nykyään harrastuksena on lätkätuomarointi. Tosin pelaan myös KY-Jetsissä, mutta vaikuttaa pahasti siltä, että pelitaitoni ovat kadonneet muutamassa vuodessa sen siliän tien. Odotan innolla, että pääsen kehittämään ja pitämään huolta upeasta Parkistamme!

 

 

masa_kuva

 

Matti Sahko, 3. vsk

Moro! Olen Masa, kolmannen vuosikurssin kylteri, joka on täydentänyt pääainettaan laskis ja rahis sivuaineilla yj ja kansis, jotta lopullisen erikoistumissuunnan päättämisen voi lykätä mahdollisimman pitkälle. Jos johonkin ryhdyn, niin teen sen sitten kunnolla ja ajan kanssa, kuten kaksi vuotta KY-Hansan riveissä ja kaksi syksyä tutorina hääriessä. Täten olenkin innoissani päästessäni tulevaisuudessa parkkiryhmäläisenä vaalimaan kruununjalokivemme eli Parkin kuntoa ja kehittämistä. Arvon kuntalaiset, muistakaahan siivota hyvin! 😉

 

johannamalinJohanna Malin, 1. vsk

Olen Johanna Malin, 20-vuotias pupu, joka on viettänyt syksynsä enemmän haalarimerkkejä kuin noppia keräillessä. Tenttiviikkojen painaessa päälle pohdin kuumeisesti hyviä tapoja vältellä tentteihin lukua, joten vastuuhommia haaliessa päädyin parkkiryhmään. Minut löytää helpommin Börssistä kuin luentosaleista, ja iloiseksi minut saa lasillisella viiniä. Parkki on jo tämän syksyn aikana saanut erityisen paikan sydämessäni ja odotan innolla, että pääsen pitämään Parkin loistoa yllä.

 

fullsizerender

 

Eero Takala, 1. vsk

Ensimmäisen vuoden opiskelija Karkkilasta eli ruotsalaisittain Namibölestä, toimin myös paikallisen melontayhdistyksen hallituksessa sekä raittius-seuran aktiivisena jäsenenä. Alle olen kerennyt hommata jo teollisen muotoilijan tutkinnon ja tästä pirusti luovaa kehittämisintoa Parkin suuntaan. Harrastuksina epäsäännöllinen liikkuminen ja sen kehittäminen säännölliseksi. Pääaineena Parkki.

 

kuva_prMinna Goyal, 3. vsk

Moikka! Meikä on Minna. Kaikenlaista on tullut tehtyä TuKYssä kolmen vuoden aikana, mutta kyllä Parkkiryhmään pääsy oli ehdottomasti hienointa. Tapahtumissa minut tunnistaa Cruella De Vil-äänestäni sekä jatkuvasti pitämästäni Stand-up showsta. Jos saisin ottaa kolme asiaa autiolle saarelle, ottaisin kynsiviilan, pesäpallomailan sekä kaverin. Tuossa järjestyksessä.