kyliste-logo

 

Henna Kainulainen, Päätoimittaja

Henna Kainulainen (1)”Well hello there, olen Henna Kainulainen, 21-vuotias Kotkan kasvatti ja monessa liemessä keitetty nykyinen turkulainen. Opiskelen nyt toista vuotta pääaineenani markkinointi, enkä malta odottaa, että pääsen hyödyntämään käsienheiluttelutaitojani myös tässä pestissä!

Olen ollut KYlisteessä mukana vuoden verran, ja jotenkin siinä nyt kävi niin, että tammikuusta eteenpäin KYliste on mun ja ihanan AD:n hoitovastuulla. Enpä olisi ysiluokkalaisena uskonut, että TET-harjoittelu paikallislehdessä innostaisi minut tähän pisteeseen asti. Vuoden jaostohommissa pyörineenä koen, että minulla on vielä enemmän annettavaa Turun KY:lle: odotankin jo innolla, että pääsen hyödyntämään tätä energiaa päätoimittajana. Lupaan pitää KYlisteestä huolta rakkaudella ja kunnioituksella!

Haluan tehdä KYlisteestä ensi vuonna helpommin lähestyttävän ja pyydänkin, että juttutoiveita ja kehitysideoita heitellään kohti päätoimittajaa rohkeasti!”

Ida Haapanen, Art Director

impoJuhuuu!

Täsä mä olen. Toisen vuoden opiskelija, paljasjalkainen paimiolainen. Comic Sansille ja seepiakuvillekin säännöllisin väliajoin mahdollisuuden antava visu-intoilija, joka löysi itsensä tiedottajapestin loppuvaiheilla ihan parhaasta jatkotehtävästä KYlisteen AD:nä! Ruoka- ja viinifani, joka antaa kaikille läheisilleen aina itse tehdyt joulu- ja synttärikortit, vaikka niistä tulisikin rumia. Yllättävän pätevä huijaamaan muita ja etenkin itseään siinä, että olisi kartalla omasta elämästään, aikatauluistaan ja kalenteristaan (jota muuten ei edelleenkää löydy kännykästä vaan paperisena, tietenkin).

Ennen kaikkea tyyppi, joka on kauppisuransa alkumetreiltä alkaen katselellut coolia lehteämme ihaillen. Nyt tuntuukin äärettömän siistiltä päästä mukaan sen tuottamiseen ja kehittämiseen, odotan tulevaa huippuinnoissani!