tervetuloa pupu

Nyt kun pääsykokeet ovat takanapäin ja tulokset vihdoin selvillä, voit hyvillä mielin onnitella itseäsi erinomaisesta suorituksesta – opiskelupaikka on nyt sinun! Syksyllä aloitat opiskelusi Turun kauppakorkeakoulussa yhdessä noin 300 muun uuden opiskelijan kanssa. Tekemistä, uutta tietoa, menoa ja vilskettä tulee varmasti riittämään aivan ensihetkistä lähtien. Ei kuitenkaan syytä paniikkiin, apunasi on iso joukko tutoreita sekä muita aktiivisia toimijoita, jotka mielellään auttavat sinua opintojesi ja opiskelijaelämän ensiloikilla!

©Ilona Häsänen (Turun KY:n  kulttuurivastaava 2013)

©Ilona Häsänen (Turun KY:n kulttuurivastaava 2013)

Me Turun KY:llä (Turun kauppatieteiden ylioppilaat) tulemme tekemään kaikkemme, että sinun opiskelijaelämästäsi tulee paras mahdollinen! Turun KY on siis Turun kauppakorkeakoulussa opiskelevien oma opiskelijajärjestö, jonka tehtävänä on valvoa opiskelijoiden etua koulussamme, sekä järjestää ikimuistoisia tapahtumia mielenkiintoisista yritysvierailuista eeppisiin juhliin ja niin edelleen. Lukuisat jaostot, ainejärjestöt, harrastekerhot ja muut toimijat järjestävät ympäri vuoden valtavan määrän tapahtumia, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Kotiisi on postitettu Pupuopas, jota selaamalla saat ensimmäisen kosketuksen siihen, mitä kaikkea Turun KY:llä voikaan tehdä.

ensiloikat

Paras ohje, mitä voin sinulle tässä vaiheessa antaa on: onnittele itseäsi upeasta suorituksestasi, nauti kesästä ja kerää rutkasti energiaa syksyä varten, sillä alkamassa on tähänastisen elämäsi huikein ajanjakso! Vielä kerran haluan onnitella koko Turun KY:n hallituksen puolesta sinua, pupu ja kylteri, opiskelupaikastasi Turun kauppakorkeakoulussa ja toivottaa sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi mukaan Turun KY:n toimintaan.

 

Syksyllä nähdään!

 

Leimu

 

Ann-Sofie Leimu

Hallituksen puheenjohtaja

puheenjohtaja@tuky.fi