Tarkimmat ovatkin jo varmasti huomanneet, että TuKYn nettisvuille on alkanut ilmestyä taas TSE students abroad blogeja. Blogit ovat siis kertomuksia Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoilta heidän vaihtokokemuksistaan ulkomailla. Blogit sisältävät usein myös kuvia ja käytännön ohjeita sinne vaihtoonhaluaville. Blogeja ilmestyy noin kerran kuukaudessa, joten luettavaa varmasti riittää.

Miksi niitä kannattaa lukea?

Jos vaihtoonlähtö kiinnostaa saa blogeista hyvää tietoa ja kokemuksia ihan oikeilta opiskelijoilta. Blogeja voi käyttää suosikkivaihtokohteen tutkimiseen tai oman vaihtokohteen etsimiseen. Blogejen kirjoittajat vastaavat mielellään myös kysymyksiin, jotka koskevat heidän vaihtokohteinaan eli kun haun hetki koittaa, on joku ihminen joka voi auttaa päätöksentossa sekä käytännön asioissa. Blogit ja itse henkilöt omaavat myös paljon tietoa, mitä ei lue missään. Paljonko koulussa on vaihto-opiskelijoita? Millaisia asuntoja kohdemaassa on tarjolla? Ovatko kurssit laadukkaita ja mielenkiintoisia? Millainen opiskelijaelämä vaihtokohteessa on? Vastauksia siis löytyy, kunhan tietää mistä etsiä.

Miten löydän blogit?

Yksinkertaisin tapa on laittaa Tuky.fi-sivuilla hakukenttään TSE Students Abroad. Alle avautuu pitkä lista blogeja, monenkin vuoden takaa.  Vaihtokohteet eivät vaihdu usein, joten vanhakin blogi sisältää varmasti relevanttia tietoa! Uudet TSE Students Abroad-blogisarjan blogit jaetaan myös CIA TuKYn Facebook seinällä.

Haluatko kirjoittaa blogin?

Jokainen joka on tai on ollut vaihdossa tai ulkomailla työharjoittelussa voi kirjoittaa blogin. Mikäli tämä kiinnostaa ota yhteyttä International@tuky.fi ja saat lisäohjeita!

Ei muuta kun mukavia luku- ja inspiroitumisen hetkiä,

CIA TuKY