Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 4.6.2015 päättänyt valita 65-vuotismatrikkelin tekijäksi Lauri Lehtosen. Laurin tehtävänä on koota kasaan matrikkeli viimeisimmältä viisivuotiskaudelta. Matrikkelin on määrä valmistua 65. vuosijuhliin mennessä lokakuussa 2015.

Matrikkelintekijä kertoo itsestään seuraavanlaisesti:

Moikka!

Tässä esittäytyy Lauri Lehtonen, kolmannen vuoden aloittava markkinoinnin opiskelija, TuKY-uransa aikana pariinkin eri soppaan lusikkansa työntänyt kaikkien alojen asiantuntija. Olen tuleva kokoamaan Turun KYn 65-vuotisen taipaleen kunniaksi matrikkelin.

Minä olen Lauri, mutta mikä on matrikkeli? Matrikkeli on kaikessa yksinkertaisuudessaan kirja, johon ikuistetaan kauppakorkeakoulumme opiskelijoiden kasvot syntymäaikoineen sekä kuvaus TuKYn toiminnasta. Kyseessä on siis vuosikirjan kaltainen teos. Turun KY kokoaa ja julkaisee matrikkelin viiden vuoden välein, aina tasavitosilla. Teidän kaikkien apuanne, kasvokuvien muodossa, tullaan tarvitsemaan loppukesästä, kun matrikkelin kokoaminen aloitetaan.

Vielä on siis aikaa harjoitella selfiekepin käyttöä, mutta pian on jo sinunkin aika ottaa se kuva, joka tullaan ikuistamaan Turun KYn matrikkeliin.