TuKY:n edustajisto kokoontui maanantaina 12.5. päättämään jälleen tärkeistä asioista. Edustajisto muun muassa vahvisti sääntömuutokset, jotka kauden 2007-2008 edustajisto hyväksyi viimeisessä kokouksessaan. Sääntömuutokset vaativat kahden peräkkäisen eri edustajiston hyväksynnän tullakseen voimaan.

Sääntöuudistuksella poistettiin ylioppilaskunnalta sosiaalipoliittisen sihteerin virka. TuKY:lla ei ole tammikuusta lähtien ollut ketään palkattuna kyseiseen virkaan, joten sääntömuutoksen käytännön merkitys ei ole järin suuri.

Muutoksia tehtiin myös ylioppilaskunnan viranhaltijoiden valintatapaan. Tähän mennessä viranhaltijoiden valintaprosessissa on edetty niin, että erikseen valittu haastatteluryhmä on haastatellut potentiaaliset hakijat ja lopullisen valinnan on tehnyt edustajisto. Edustajiston päätöksellä valintaprosessia kevennetään jatkossa niin, että jatkossa erikseen valittu haastatteluryhmä tekee valinnan. Pääsihteerin valinta jää jatkossakin edustajiston päätettäväksi. Valintatoimikuntaan valittiin kaudelle 2008-2009 pääsihteeri, viran nykyinen haltija, edustajiston jäsenet Reetta Heikkilä ja Pasi Jokinen sekä tilanteesta riippuen joko edustajiston pj, hallituksen pj tai taloustoimikunnan pj.

Samassa kokouksessa valittiin TuKY:lle tilintarkastajat tilikaudelle 2008-2009. Tilintarkastajiksi valittiin Mika Kaarisalo (KHT) ja Antti Paasio. Heille valittiin varahenkilöiksi Tuula Vilja ja Kari Lukka.