TuKY:n yhteistyökumppani LEAF hakee työntekijää:

Leaf Suomi Oy on moderni ja dynaaminen makeisalan yritys, joka on tunnettu ksylitolituotteiden ja muiden terveellisempien makeisten edelläkävijä. Tavoitteemme on olla makeisalan arvostetuin yritys ja yhteistyökumppani. Ydinosaamistamme ovat purukumit, pastillit, suklaapatukat ja makeispussit. Näissä tuoteryhmissä Leafillä on vahva markkina-asema ja tunnetut
tuotemerkit: Jenkki, Läkerol, Mynthon, Sisu, Tupla ja Malaco-pussit. Leaf Suomi Oy on osa Leaf Internationalia, joka on voimakkaasti kasvuhakuinen, brandituotteisiin panostava eurooppalainen makeisyritys. Sen liikevaihto vuonna 2007 oli 560 milj.€ ja palveluksessa on 2700 makeisosaajaa ympäri Eurooppaa.


Onko urahaaveesi kehittyä brändimarkkinoinnin ammattilaiseksi kansainvälisessä toimintaympäristössä?

Haemme 16 hengen brändimarkkinointiimme Turkuun osaavien ja kokeneiden ammattilaisten joukkoon vastavalmistunutta tai valmistumassa olevaa kauppatieteilijää (KTK/KTM)

JUNIOR BRAND MANAGER -tehtävään

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on hallussasi viimeisin kuluttajamarkkinoinnin teoriaosaaminen ja vahva halu päästä näyttämään osaamistasi käytännössä. Eduksesi lasketaan myös kokemus ja kiinnostus digitaalisesta markkinoinnista sekä vähittäiskaupan tuntemus. Olet valmis tarttumaan myös markkinoinnin juokseviin rutiineihin ja tätä kautta kasvattamaan osaamistasi vaativampien kokonaisuuksien hoitamiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi seuraavia ominaisuuksia ja taitoja:

  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja nähdä asioita uudella tavalla
  • kykyä ottaa vastuuta
  • rohkeutta tarttua asioihin ja hoitaa tehtävät loppuun asti yksityiskohtia unohtamatta
  • kykyä työskennellä suunnitelmallisesti sovittuja toimintatapoja ja annettuja aikatauluja noudattaen
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä yhteistyö-, kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Suomen johtavien makeisbrändien ja tuotekonseptien kanssa kansainvälisessä yrityksessä. Saat vastuuta hoitaa brändien kehittämiseen ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä niin itsenäisesti kuin tiiviissä yhteistyössä muun markkinointitiimin kanssa.

Ajanmukaiset toimitilamme sijaitsevat Lemminkäisenkadulla,Triviumissa Turussa.

Tartu haasteeseen ja kerro miksi sinä olisit oikea henkilö kasvamaan brändimarkkinoinnin ammattilaiseksi Leafillä! Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si 10.9.2008 mennessä sähköpostilla seuraaviin osoitteisiin: hanna.korhonen@leaf.fi ja sari.mannerjarvi@leaf.fi. Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa ma 1.9. ja ti 2.9. klo 14-16 välisenä aikana markkinointipäällikkö Hanna Korhonen, puh. 010 303 4668.