leaf.jpg

Leaf Suomi Oy on moderni ja dynaaminen makeisalan yritys, joka on tunnettu ksylitolituotteiden ja muiden terveellisempien makeisten edelläkävijä. Tavoitteemme on olla makeisalan arvostetuin yritys ja yhteistyökumppani. Ydinosaamistamme ovat purukumit, pastillit, suklaapatukat ja makeispussit. Näissä tuoteryhmissä Leafillä on vahva markkina-asema ja tunnetut tuotemerkit: Jenkki. Läkerol, Mynthon, Sisu, Tupla ja Malaco-pussit. Leaf Suomi Oy:n tytäryhtiö Karkkikatu Oy myy, markkinoi ja maahantuo irtomakeisia. Laaja ja laadukas Karkkikadun irtomakeispiste löytyy yli 350 päivittäistavarakaupasta ympäri Suomea. Leaf Suomi Oy on osa Leaf Internationalia, joka on voimakkaasti kasvuhakuinen, brändituotteisiin panostava eurooppalainen makeisyritys. 

Haemme Leafin taloushallintoon Turkuun toistaiseksi voimassa olevaan (vakituiseen) työsuhteeseen
ASSISTANT REPORTING CONTROLLERIA

HAEMME taloushallinnon osaajaa, joka on juuri valmistunut tai on korkeakouluopintojensa loppusuoralla.

ODOTAMME hakijalta kaupallista peruskoulutusta (kauppakorkea), laskentatoimen pääaineopintoja ja vahvaa tietojärjestelmäosaamista (MS Office/Excel ja toiminnanohjausjärjestelmät). Työ edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista, analyyttisyyttä, numerotarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä sujuvaa englannin kielen osaamista.

TYÖHÖSI KUULUU raportointitiimin avustavat tehtävät kuten vuosisuunnitteluun, kuukausittaiseen tulosraportointiin ja tilinpäätökseen liittyvät erillistehtävät..

TARJOAMME Sinulle mielenkiintoisen taloushallinnon tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa urallasi kansainvälisessä yrityksessä, jossa työympäristö on dynaaminen ja välitön. Sijaintipaikkasi on Turku, missä uudet, modernit toimitilamme sijaitsevat Triviumissa, Lemminkäisenkatu 32.

Hakemukset 18.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen Rekrytointi@leaf.fi
Lisätietoja: Sari Mannerjärvi, p. 010 303 4275 ja Mailis Viitasalo, p. 010 303 4240.

Tiedon välitti,


_________________
Tommi-Juhani Jokinen
Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry
Hallituksen varapuheenjohtaja
Yrityssuhteet

+358 44 557 1551
ky-pr@tse.fi
www.tuky.fi