logo1.gif

SEFEn vuotuinen asia- ja viihdetapahtuma Kylteripäivät järjestetään jälleen 29.-30.1.2009. Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Helsingin Kaapelitehdas. Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea, sillä mukaan mahtuu vain 450 ripeintä!

Seminaaripäivän aikana pääset kuulemaan erilaisia puheenvuoroja, joita tulevat pitämään suomalaiset liike-elämän vaikuttajat sekä suurten yritysten johtohenkilöt. Seminaariin on jo kiinnitetty puhumaan mm. Artekin toimitusjohtaja Mirkku Kullberg.

Seminaaripäivän päätteeksi järjestetään rekrytointimessut, jossa pääset tutustumaan mahdollisiin kesätyönantajiin sekä harjoittelupaikkoihin. Illalla kokoonnutaan jälleen Merikaapelihallille, jossa on vuorossa buffet-illallinen. Toisena tapahtumapäivänä vietetään kyltereille tuttua sillistä Helsingin keskustan alueella.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja ohjelmasta, puhujista ja yhteistyöyrityksistä osoitteessa: www.kylteripaivat.fi. KYPÄsta voit lukea lisää myös Kylisteestä 3/2008 http://www.tuky.fi/palvelut/kyliste.

Hinta majoituksen kanssa 68 euroa. Hintaan sisältyy seminaaripäivä Kaapelilla, majoitus, cocktail-tilaisuus seminaarissa, illallisbuffet, sillis, narikat tapahtumapaikoilla sekä kuljetus tapahtuman aikana tapahtumapaikkojen ja hotellin välillä. Ilman majoitusta tapahtuman hinta on 42 euroa.

Ilmoittautuminen on alkanut!

Ilmoittautuminen Kylteripäiville on alkanut osoitteessa www.kylteripaivat.fi -> ilmoittautuminen. Se on helpointa hoitaa 2-4 hengen ryhmissä, mutta yksinkin pääsee tietysti mukaan. Ilmoittautumista varten kannattaa kerätä ryhmän tiedot kaikilta (myös sotu ja erikoisruokavaliot tarvitaan) .

HUOM! Tarvitset ilmoittautumista varten SEFEn 14-merkkisen jäsentunnisteen. Kirjautuminen vaaditaan yhdeltä ryhmänne osallistujalta. Jäsentunnisteen löydät sinulle postitetusta rekisteriotteesta tai saat sen tietoosi kysymällä sitä osoitteesta jasenrekisteri@sefe.fi. Osallistumismaksun voi maksaa verkkopankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki) tai e-laskulla.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa myös kiinnostuksen kyytiin omalta paikkakunnaltasi Helsinkiin. Ainejärjestöt ja ylioppilaskunnat järjestävät kuljetuksen paikkakuntakohtaisesti, mikäli osallistujia on riittävä määrä.

Lisätietoa puhujista, yhteistyökumppaneista, ohjelmasta sekä kaikesta tapahtumaan liittyvästä saat osoitteesta www.kylteripaivat.fi.

Tässä mahdollisuutesi tutustua muihin kyltereihin ympäri Suomen. Älä missaa tätä!