Saammeko esitellä:  KYlisteen ensimmäiset vierailevat päätoimittajat ja art directorit!

Kyllä, luitte oikein. Ensi keväänä lehteä luotsaavat kaksi KYliste-konkaria, joilta molemmilta löytyy taitoa niin päätoimittamiseen kun ulkoasun suunnitteluunkin. Pidemmittä puheitta, tutustukaa kevään 2017 tekijöihin:

ilona

Ilona Häsänen
Täsä o Häsä! Tykkään kokeil kaikkee uutta, fiilistelen soittamal kitaraa ja pianoo, rakastan pelat uppopalloo ja Costa Ricaan ihastun ain uudellee ja uudellee. Tutkivaa journalismia on harrastettu ja mitä milloinki, mutta että oikeen Varpun kanssa päätoimittajiks ja AD:ks? Kui siistii!

Kaikennäköst sitä on ehtiny täs viiden vuoden aikan tekeen, mut KYliste on jotenki näist kaikist tälläne jännempi ja erilainen. Oon superkiitollinen KYlisteelle siitä, et toimitukses on voinu ilman paineit harjotel kirjottamist, kuvaamist, kuvittamist… Sellasena matalan kynnyksen paikkana se jatkossakin pidetään! Varpun kaa täydennetää hyvin toisiamme ja uskonki, et ollaan hyvä pari tähä hommaan ja todellaki halutaan kehittää KYlistettä entisestään.

P.S. Älkkä mittä peläkkö, ei sentäs koko lehti tuu ilmestyy Rauman giälel.

varpu

Varpu Somersalo
Morjesta vaan, ja ihan mahtavaa saada olla vastaamassa armaasta opiskelijalehdestämme ensi keväänä! Olen päässyt toteuttamaan itseäni niin verbaalisesti kuin visuaalisesti KYlisteen rivitoimittajana vuodesta 2013 lähtien, mutta homma venyköön vielä nextille levelille.

Journalismin lisäksi sydäntäni lähellä olevia asioita ovat muiden muassa lakritsijäätelö, lauleskelu, lingvistiikka, liskot, loikoilu ja lumi.

Meillä on Häsän kanssa jo paljon huiseja ideoita kevään KYlisteihin, mutta lehdestä ei tulisi mitään ilman muiden toimittajien ja kanssakyltereiden panosta – tule siis kantamaan myös oma kortesi kekoon!