Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n hallitus on kokouksessaan 16.9.2013 päättänyt valita Sara Lehtisen KYlisteen toiseksi päätoimittajaksi. Uusi päätoimittaja toimii yhdessä toisen päätoimittajan Pia Rawlinsin kanssa. Alla Saran mietteitä:

 

Moikka!

Olen viidennen vuosikurssin kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija, eli pupu vuosimallia 2009. Paljasjalkaiseksi turkulaiseksi en voi itseäni kutsua, mutta läheltä liippaa: kirjaimellisesti 15 kilometrin päästä, nimittäin Maskusta. Ei huonekalukaupasta vaan siitä kunnasta Raision jälkeen. Turku on kuitenkin aina ollut lähellä sydäntäni ja uusille opiskelijoille haluankin toivottaa huippuja opiskeluvuosia yhdessä Suomen parhaassa opiskelijakaupungissa! Kalenteriani täyttävät niin koulumaailman ja töiden lisäksi ystävät, erilaiset tapahtumat, tanssi, matkaunelmointi ja sen satunnainen toteutus sekä tietenkin TuKY.

On ollut hienoa seurata KYlisteen kehitystä vuosien varrella niin peruskuntalaisena kuin toimituksen jäsenenä ja tavoitteenani onkin KYlisteen toisena päätoimittajana jatkaa tätä tietä yhä eteenpäin uusien ideoiden siivittämänä. Pyrimme toimituksen kanssa muun muassa laajentamaan sisältöä ja tarjoamaan lukijoillemme mielenkiintoista ja ennen kaikkea monipuolista luettavaa.

 

Hyviä lukuhetkiä!

-Sara